Redmi 3s - Πρόβλημα με Mi Account και Find Device μετά από κλοπή
-
-
οκ
-
Καλησπέρα και πάλι παιδιά (Συγνώμη αλλά μόλις ξανά συνδέθηκα).
Δηλαδή με αυτό που έκανα από σελίδα του android, της google, δεν θα κάνει format τη συσκευή με το που θα συνδεθεί?
Επίσης, ενώ άλλαξα το password στο mi account, πάτησα μετά πάλι wipe τη συσκευή στο mi cloud.
Το περίεργο είναι πως έβγαλα νέα κάρτα sim, από την εταιρεία, την έβαλα στε ένα πολύ παλιό κινητό που είχα "alcatel one touch", και μου ήρθανε δύο μηνύματα στα κινέζικα από τη xiaomi.
Επίσης το μεσημέρι, συνδέθηκα και πάλι στο mi account, πάτησα αν θυμάμαι καλά το "noise alarm" και πάλι, και πάλι μου σκάσαν δύο μηνύματα στα κινέζικα στην τωρινή συσκευή. Και τώρα μπήκα πάλι και πάτησα πάλι "Locate Device" και μου ήρθε πάλι κινέζικο μήνυμα από τη Xiaomi.
Για τα IMEI Που λέτε, δεν είμαι σίγουρος 100%, αλλά έχω την εντύπωση πως άλλο EMEI είχε στο κουτί και άλλο στη συσκευή. Το είχα πάρει από Κίνα το τηλέφωνο. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό 100% αλλά κάτι μου θυμίζει.
Και κάτι ακόμη, δηλαδή ενώ άλλαξα το Password στο mi account, θα μπορεί να εντοπιστεί η συσκευή και με αλλαγή SIM?
Όντος να πάω αστυνομία να δηλώσω το τι έγινε? (Ιωάννινα βρίσκομαι)
Και αυτή η επιλογή με το "Lost Mode" τι κάνει ακριβώς?
=============== Ιουν 12th 2017, 8:56pm ===============
Το μήνυμα στο κινητό που μου ήρθε τελευταία είναι αυτό:
小米查找手机命令:mf4辛道保水柔捡芝简道道贪解恒棉道俱惠棚酒曾口呜哑宗洗砌失秆世锈荷童垂染炭厌缸修陶等咸掉颂徒玫# -
@geolits Από την ανάρτηση σου Καρντάση βλέπω δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τον οδηγό μου, η απαντήσεις που ζητάς θα τις βρεις εκεί, καλό σου βράδυ.
-
Καλησπέρα και πάλι,
συγνώμη αλλά τον διάβασα τον οδηγό όπως και όλες τις σελίδες του νήματος και ίσως να έχω χάσει κάτι. Και συγνώμη αλλά έχω κάνει βήματα, πριν δω πως υπάρχει τέτοιος οδηγός.
Αναφέρεται κάτι για την περίπτωση που αλλάξαμε τον κωδικό στο mi account? Ότι θα συνεχίσουμε δηλαδή να μπορούμε να βρούμε τον αριθμό της νέας sim αν μπει νέα sim?
Επίσης βλέπω στο mi account, την λειτουργία "lost mode" Και λέει:
If you lost your mobile phone,
you'd better report the loss of SIM card to your carrier,
otherwise you may lose your Mi account.
Redmi 3S
If lost mode is enabled
- the device will be locked once it is online and only be unlocked after correct Mi account password is typed
- you will be notified if SIM card is replaced on the device
Άρα χρειάζεται να το πατήσω το "Enable Lost Mode" για να ενημερωθώ για το αν θα μπει νέα SIM? Και όλα αυτά τελικά έχουν νόημα ενώ άλλαξα password στο mi account, και πάτησα το "Wipe Device" και στο Mi Account και στο Google Android?
Επίσης η "Εύρεση Συσκευής" είναι μήπως από default enabled στη συσκευή? Γιατί όταν μπαίνω στο Find Device του Mi Account, μου βγάζει το εξής:
This may be because "Find Device" function is disabled on your device, or no location records for your devices.
Please enable "Find Device" on your device. Choose one in the following list and locate it.
Αλλά πάνω δεξιά μου βγάζει αν θέλω να κάνω disable το "Find Device" στη συσκευή, και με το Offline μου δίνει επιλογές που τις πάτησα όλες εκτός του "Lost Mode".
Φωτογραφία μόλις μπω στο "Find Device":
Φωτογραφία μόλις πατήσω offline στο "Find Device":
Συγνώμη αν κουράζω αλλά δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για όλο το ενδιαφέρον σας, τον κόπο σας και το χρόνο σας. - the device will be locked once it is online and only be unlocked after correct Mi account password is typed
-
Υπάρχει περίπτωση εάν βγάλει την δική σου κάρτα sim και βάλει δική του κάρτα sim να σου εμφανίσει τον αριθμό του στο mi cloud
Τα υπόλοιπα από την στιγμή που έκανες reset την συσκευή ίσως να μην λειτουργούν ή να εμφανίζει σε όποιον την έχει το μήνυμα "Αυτή η συσκευή έχει χαθεί. Θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας"...κάτι τέτοιο. -
-
Μπορείς να το κάνεις αλλά πολύ πιθανό αν το δει να το πετάξει μετά
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντως για όλα.
Αν είναι δεν το πατάω το "Lost Mode" και ας ελπίσουμε πως θα καταγράψει τη νέα sim το my account, άσχετα από όλες τις κινήσεις που έκανα έως τώρα.
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. -
Σε καμία βδομάδα εάν δεν έχεις κάποια αλλαγή κάνεις το lost mode και ότι προκύψει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0