Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ,έχω το redmi note 4 θέλω να το συνδέσω με το pc ...πώς γίνεται ;; δεν θέλω να αλλάξω Rom απλά να φορτώσω , αρχεία , μουσικές, φωτο κλπ.
Σας ευχαριστώ και συγγνώμη !!,
Θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή με ένα usb καλώδιο και θα κατεβάσεις με το δάχτυλό σου τη μπάρα των μηνυμάτων του κινητού σου, προς τα κάτω.
Εκεί θα σου δείχνει ένα μήνυμα ότι το κινητό φορτίζει, εσύ πατώντας το θα επιλέξεις σύνδεση MTP.
Υπάρχει πιθανότητα στον υπολογιστή να σου εμφανίσει μήνυμα ότι κάνει εγκατάσταση τα απαρραίτητα για να δεις το κινητό, ανάλογα την έκδοση windows που έχεις.
Αν όμως ανοίξεις τον file manager, το πρόγραμμα που βλέπεις τους φακέλους στο pc, το πιθανότερο είναι πως θα δεις αριστερά το κινητό σου. Το πατάς και σου εμφανίζει τους φακέλους.
Σύνδεσα το κινητό με usb καλώδιο... κατέβασα με το δάκτυλο κλπ
Δεν δείχνει ότι το κινητό φορτίζει, προφανώς γιατί μόλις προ ολίγου το φόρτισα.
Στον Windows Explorer του υπολογιστή δεν εμφανίζεται το κινητό.
Άλλες φορές συνέδεα το κινητό με τον υπολογιστή όπως παραπάνω, αν και την πρώτη φορά παιδεύτηκα ώσπου να βρώ τον τρόπο.
Ψάχνω με μανία στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω τίποτα για σύνδεση με υπολογιστή...
Βρίσκεις όλα τα απίθανα, αλλά όχι το πιό προφανές!
Αν και κάπου, νομίζω, το είχα δεί καλά, πολύ καλά, κρυμμένο...
Αν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τα αυτονόητα! Τέτοια τεχνολογία που σε αφήνει άναυδο και πλήρης απουσία κοινής λογικής!
Κοινή διαπίστωση για ότι έχει σχέση με πληροφορική, υπολογιστές, λογισμικό κλπ
Δεν είμαι τόσο άσχετος, αν αυτό καταλάβατε, ούτε όμως και ειδικός. Έχω φάει άπειρες ώρες με τους υπολογιστές και δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχει έρθει να σπάσω το μηχάνημα!
Σ' ευχαριστώ πολύ Απόστολε,
Τελικά, μπόρεσα να συνδεθώ, αλλά εκτός από την σελίδα μηνυμάτων δεν μπόρεσα να βρω στις ρυθμίσεις ρύθμιση σύνδεσης με τον υπολογιστή.
Προς το παρόν βολεύομαι μεταφέροντας αρχεία από/στον υπολογιστή και με το Micloud.
Άμα βρω χρόνο θα κατεβάσω και οδηγούς, αργότερα όμως γιατί έχω φάει μια βδομάδα σετάροντας το κινητό...