Θέλω να βάλω την Eλληνική ROM στο Xiaomi Redmi Note 4
-
-
Φίλε μου καλημέρα και καλώς ήρθες. Σου διόρθωσα τον τίτλο διότι απαγορέυονται τα Greeklish από τους κανονισμούς του Forum.
Έχεις το Redmi Note 4 με επεξεργαστή Mediatek, με κωδική ονομασία Nikel και η ROM που έχεις είναι επίσημη Κινεζική Stable με γλώσσες τα Αγγλικά και τα Κινεζικά.
Για αρχή, βάλε Drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε τον παρακάτω έλεγχο ώστε να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Παράλληλα φτίαξε και έναν λογαριασμό στην Xiaomi και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Αυτά για αρχή και εδώ είμαστε.
-
Έκανα τα βήματα που μου είπες και ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος.
Θα μπορούσες να μου δείξεις τα επόμενα βήματα?
Συνέχισα ακολουθώντας τον οδηγό: -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά
αλλα καταλάθος στο τελευταίο βήμα έκανα: menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art, SYSTEM, data και swipe to wipe
Με αποτέλεσμα και τη ρομ να διαγραψω απο το κινητό και να μην ανοίγει.
Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω? -
Την αίτηση για ξεκλείδωμα την έκανες; Είναι σημαντικό! Μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον.
Μετά πας εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0