Καλημερα σε όλο το φόρουμ.Ειμαι κάτοχος ενός Redmi note 3 pro και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα....ενώ έβγαλα τα ακουστικά το εικονίδιο παρέμεινε και δεν έχει ήχο το κινητό...είναι σαν να φοράει ακόμη ακουστικά.τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;;
Πρόβλημα με ακουστικα
-
-
Καλημέρα. Και μετά από επανεκκίνηση στο κινητό, το εικονίδιο παραμένει;
-
Καλημερα!!ναι δυστυχώς....
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ROM έχει το κινητό;
-
επειδη δεν είμαι και πολύ σχετικός πως το βγάζω φωτογραφίες ή ποιο στοιχείο θέλεις να στο γράψω αν είναι...
-
Μπορείς να σύρεις τρία δάκτυλα προς τα κάτω και να σου βγάλει προτροπή για αποθήκευση στιγμιοτύπου.
Μετά εσύ το ανεβάζεις εδώ ως συνημμένο. -
δεν το κατάφερα...πες μου ποιον κωδικό θέλεις και στον γράφω σαν αυτό βοηθάει...
-
-
Προσπάθησε με μια "κοφτή" γρήγορη κίνηση να βάλεις-βγάλεις τα ακουστικά στην υποδοχή, και δες την ένδειξη τους..
-
η έκδοση είναι GLOBAL 8.0 stable 8.0.1.0.0 LHOMIDG
-
Εκ πρώτης όψεως φίλε μου η ROM που έχει το κινητό σου είναι unofficial - πειραγμένη ή κοινώς "μαϊμού".
Πολύ πιθανό το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις να οφείλεται σε αυτό. Θα πρέπει να την αλλάξεις διότι τέτοιου είδους πειραγμένες ROM, δυνητικά ενδέχεται να σου προκαλέσουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα.
=============== Ιουλ 13th 2017, 10:07am ===============
Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε τον παρακάτω έλεγχο:
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Έχεις Mi Account; Έχεις κάνει ποτέ αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader; -
το κινητό αγοράστηκε από το geekbuying...
Θα τα κάνω όλα αυτά που μου είπες και Ξαναμιλαμε.
Όχι account δεν έχω....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα