Σας παρακαλώ θα ήθελα μία βοήθεια σχετικά μα το Φλασαρισμα της TWRP και της xtrv Rom 7.7.20 σε Mi 6, έχω κάνει ότι ακριβώς γράφει ο οδηγός και ενώ περνάω την TWRP για το κινητό, μόλις μπαίνω μέσα στην TWRP για να κάνω install δεν μου εμφανίζει τους Φακέλους που έχω στην συσκευή πάρα μόνο κάτι μπέρδεμα μα γράμματα και νούμερα. Αφού δεν βρίσκω το φάκελο κλείνω την συσκευή πάω να ξαναμπώ σε λειτουργία Recovery δεν υπάρχει μέσα η TWRP και μου εμφανίζει αυτή την εφαρμογή της μαμάς. Τι μπορώ να κάνω, αν το έχει αντιμετωπίσει άλλος ας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Η Συσκευή είναι ξεκλείδωτη με την διαδικασία της αίτησης που έκανα στην xiaomi, διαδικασία που ακολούθησα από το Φόρουμ μας.
Δεν μου Φλασαρει την TWRP [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Στο internal storage στο εμφανιζει 0mb μηπως οταν μπαινεις στο twrp?? Αν ναι τοτε μαλλον χρειαζεται να κανεις format data κ να ξαναπερασεις την ρομ μεσα αφου θα στα σβησει ολα...
Βεβαιωσου ομως οτι οταν εισαι στο twrp ο υπολογιστης σου βλεπει το κινητο για να μπορεις να περασεις ευκολα την ρομ μεσα ξανα!Mi 11 pro -
Ναι την βλέπει ο υπολογιστής, απλά επειδή έχω ξανακάνει format data και μετά δεν μπορούσα να περάσω την Rom γιατί δεν έβλεπε ο υπολογιστής την συσκευή την πήγα για services στο κατάστημα αγοράς και ενώ του είπα το πρόβλημα απλά μου πέρασε μέσα την 8.2.2.0 stable.
-
Πέρνα TWRP
Κάνε ---> Format Data
Αφού τελειώσει γύρνα στην αρχική για να κάνεις reboot > recovery
Αν δεν το βλέπει ο υπολογιστής για να βάλεις την ρομ μέσα ποστ εδώ για οδηγίες -
Έχω κάνει κατά γράμμα ότι λέει ο οδηγός και κάθε φορά μόλις μπω στην twrp και πατάω install δεν μου βγάζει τους φακέλους αλλά κάτι Γράμματα Νούμερα και Σύμβολα ανακατεμένα σε σειρά καμιά δεκαριά τα οποία επιλέγοντάς τα άλλα δεν περιέχουν τίποτα και αλλά που περιέχουν είναι με τα ίδια......Γ.Ν.Σ.
-
-
-
-
Βάλε και μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο και φυσικά, καλοδούλευτο
-
Τι ηθελε τελικα????Mi 11 pro
-
-
NasDriver και ξερό ψωμί που λένε.....και ιδού η Φωτό.....θα κάνω από άλλο φωτό γιατί δεν μου ανοίγει το ανέβασμα......μην βιάζεται κανείς να μιλήσει είναι από την εφαρμογή..... όχι από την Συσκευή.
=============== Ιουλ 30th 2017, 6:25pm ===============
Ο/H secforces έγραψε:
NasDriver και ξερό ψωμί που λένε.....και ιδού η Φωτό.....θα κάνω από άλλο φωτό γιατί δεν μου ανοίγει το ανέβασμα......μην βιάζεται κανείς να μιλήσει είναι από την εφαρμογή..... όχι από την Συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα