Παιδιά ξεκίνησα να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ,τόσες ώρες οθόνη είναι πρόκληση.Βρήκα τον οδηγό και ξεκίνησα.Ζήτησα έγκριση από xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader και την πήρα σε 5 λεπτά.Δυστυχώς το mi unlock tool δεν έβλεπε το κινητό.Γύρισα στον οδηγό για να τσεκάρω τους drivers αλλά κόλλησα στο usb debugging.Αφού έγινα προγραμματιστής,τρομάρα μου,πήγα ν ανοίξω τις επιλογές για προγραμματιστές για να ενεργοποιήσω το usb debugging αλλά δεν ανοίγει.Μόλις το πατώ με επιστέφει στην σελίδα των ρυθμίσεων.Υποψιάζομαι ότι κάποια εφαρμογή από αυτές που έχω δεν με αφήνει.Ξέρετε κάποιο άλλο λόγο που μπορεί να συμβαίνει αυτό;Επίσης αν περάσω την ελληνική ρομ θα έχω την δυνατότητα να έχω εφαρμογές όπως,nova go,otetv go,winbank;
Κάτι παράδοξο.Είχα μια παλιά έκδοση του mi unlock tool και βλέπει κανονικά το τηλέφωνο.Δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω και μου προτείνει να κατεβάσω την νεότερη έκδοση.Η νεότερη έκδοση δεν βλέπει το κινητό.

Κάτι παράδοξο.Είχα μια παλιά έκδοση του mi unlock tool και βλέπει κανονικά το τηλέφωνο.Δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω και μου προτείνει να κατεβάσω την νεότερη έκδοση.Η νεότερη έκδοση δεν βλέπει το κινητό.
mi8