Μετα από την μεγάλη απογοήτευση του προβλήματος με το yellow spot για το οποίο η εν λόγω εταιρεία μου αντικατέστησε την οθόνη και την δεύτερη φορά που το ξαναεπαθε μου αντικατέστησε το τηλέφωνο, τώρα έχω θέμα με το touch screen... Το τηλέφωνο γενικά είναι καλό αλλά όταν έχεις τόσα πολλά hardware issues σε λιγότερο από 8 μήνες αγορας, δεν σου αφήνει άλλη σκέψη. Το μόνο που έκανα ήταν να περάσω την Ρομ από το φόρουμ και τις εφαρμογές που έχει η πλειοψηφία των χρηστών facebook viber κλπ. Δεν παίζω παιχνίδια το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά μου (Πολ. Μηχ). Το touch κολλάει στην προηγούμενη επαφή ή δεν λειτουργεί για κάποιο διάστημα. Εαν κλειδωσω το τηλέφωνο και το ξεκλειδώσω παίζει ξανά εαν κάνω επανεκκίνηση παίζει πάλι για λίγο. Τα παγωματα του είναι τυχαία και σε όλες τις εφαρμογές... Δεν μπορώ να το ξανά στείλω διότι, μια φορά χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο μιλούσα στη δουλειά έσβησε και μπήκε σε edl mode αναβοσβηνε το κόκκινο led δεν ξεκινούσε με τίποτα μετά από πολύ ψάξιμο έπεσα σε ένα βίντεο ενός φορουμιτη εν ονόματι μακεδον είδα το βίντεο και εκανα το flash. Το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά μέχρι που έπαθε αυτό με το touch ( φυσικά και μόνο με νορμάλ χρήση λίγο ιντερνέτ και ομιλία το τηλέφωνο υπερθερμαίνεται αφύσικα)
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.

OffTopic