Έχω ένα Redmi note 4 (Nikel) αγορασμένο από mygad. Το τελευταίο όμως καιρό όταν κάνω μία κλήση ή κάποιος με καλεί , ακούγονται στο ηχείο ήχοι σαν να μικροφωνίζει ο άλλος .
Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει παρακαλώ ας απαντήσει .
Ευχαριστώ
Έχω ένα Redmi note 4 (Nikel) αγορασμένο από mygad. Το τελευταίο όμως καιρό όταν κάνω μία κλήση ή κάποιος με καλεί , ακούγονται στο ηχείο ήχοι σαν να μικροφωνίζει ο άλλος .
Ευχαριστώ
Κάνε μία επικοινωνία με το κατάστημα να σου δώσουν οδηγίες.
Παράλληλα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή VoLTE εάν υπάρχει.
Επίσης, εάν έχεις την ελληνική ρομ, δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό cache + dalvik
Τέλος, μπορείς να μπεις στο CIT κια να κάνεις έλεγχο στα μικρόφωνα, ηχεία πατώντας 5-7 φορές πάνω στο kernel version, στο σχετικά με το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ
Κάνε μία επικοινωνία με το κατάστημα να σου δώσουν οδηγίες.
Παράλληλα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή VoLTE εάν υπάρχει.
Επίσης, εάν έχεις την ελληνική ρομ, δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό cache + dalvik
Τέλος, μπορείς να μπεις στο CIT κια να κάνεις έλεγχο στα μικρόφωνα, ηχεία πατώντας 5-7 φορές πάνω στο kernel version, στο σχετικά με το τηλέφωνο.
Απενεργοποίησα το VolTe ,έκανα και καθαρισμό το cache και το dalvik.Μπήκα και στο CIT στη δοκιμή κλήσης αλλά ακούγεται και εκεί .
Θα μιλήσω και με το κατάστημα να δω μήπως το στείλω για επισκευή.
(Πάντως έχω την ελληνική stable 8.2.2)