Διαφήμιση

Αδυναμία σύνδεσης με πικ απ

• Αδυναμία σύνδεσης με πικ απ

Γεια σε όλους.

Είμαι νέο μέλος και στην κοινότητα όπως και για πρώτη φορά χρήστης xiaomi κινητών. Έχω στα χερια μου το Mi5s με ΜIUI Global 8,5 | σταθερή 8.5.3.0(MAGMIED). Γενικώς δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που το πήρα. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι το εξής: Υπάρχει μια εφαρμογή λεγόμενη mixfader dj. Με αυτή έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις ένα πικ απ με το κινητό σου μεσώ usb (A port σε B port και έπειτα σε type-C usb cable).(θα μπορούσα να κάτσω να σας αναλύσω περισσότερα πράγματα επί του θέματος, άλλα είναι πολύ εξειδικευμένα και φοβάμαι ότι θα σας μπερδέψω). Όποτε συνδέω το usb κάνει λες και βάζω-βγαζω το καλώδιο πολύ γρήγορα, και αυτο επαναλαμβάνεται όσο είναι συνδεμένο. Η εφαρμογή προφανώς δεν λειτουργεί σωστά όταν συνδέσω το πικ απ και μου βγάζει το εξής error: Warning Due to material limitations on your device, the sound might not come out. To fix this, please do one of the following: use an external audio output. Plug speakers or headphones to your device or Use your device as the audio output 1 - unplug your turntable (πικαπ) 2 - enable "Desable USB audio routing" in the developer settings. Κάτι ακόμα που παρατήρησα όταν αφήσω το κινητό για λίγη ώρα συνδεμένο και μου κάνει το κόλπο με το σύνδεση - αποσύνδεση, κάποιες φόρες μετά είναι σαν να έχω συνδέσει ακουστικά (όποτε δεν ακούγεται κανένας ήχος). φτιάχνει όταν συνδέω όντως ακουστικά και τα αποσυνδέσω.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και άμα χρειαστείτε κάτι ρωτήστε με. :)