Καλησπέρα σας.. Νομίζω έχω κάνει την μεγαλύτερη πατάτα που μπορούσα να κάνω..Αγόρασα ένα mi note pro μεταχειρισμένο και δούλευε μία χαρά.. Σήμερα πείρα την απόφαση να αλλάξω rom..Όλα οκ,μέσω twrp και clear install..Έλα όμως που μου ζητάει activate acount,Εγώ δεν είχα φτιάξει ποτέ δικό μου mi acount σε αυτό το κινητό..Τώρα δεν μπορώ να βρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μετά από ένα χρόνο.. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτή την περίπτωση η το κρεμάω κορνίζα..??
Mi note pro-Mi acount activate [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Δεν μπορείς να κάνεις SKIP (Αργότερα - Παράκαμψη) την ενεργοποίηση του λογαριασμού ?
Αν όχι δοκίμασε να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό εδώ => Mi Account - Sign up
Και να τον δηλώσεις στην συσκευή σου. -
-
Πέρασα την τελευταία rom από εδω:MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ρίξτε κάνα χέρι βοηθείας βρε παιδιά..Το λυπάμαι που το βλέπω παρατημένο..
-
Δυστυχώς αν υπάρχει Mi Account μέσα θα πρέπει να βρεις τον ιδιοκτήτη του Mi Account! Επειδή θα σου δίνει τον αριθμό του Mi Account αν θυμάμαι καλά μπορείς να τον ψάξεις στο ξένο φόρουμ και να του στείλεις ένα μήνυμα από εκεί αν δεν έχεις άλλο τρόπο να τον βρεις!!
-
Δυστυχώς τον αριθμό mi acount που βγάζει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη έχει 4 αστερισκους και δεν μπορώ να τον δω ολόκληρο..
-
Με λίγα λόγια πάει χαμένο το κινητακι μου..
-
Φοβάμαι πως ναι! Θα έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια να στείλεις στη μαμά εταιρία αλλά δεν ξέρω τι θα απαντήσουν!
-
Τελικά βρέθηκε λύση.....Μετά από τόσο καιρό...Απλά έψαξα τα μύνημματα στο mesenger και βρέθηκε ο πρώην κάτοχος..Όλα καλά..Προσοχή λοιπόν σε αγορά μεταχειρισμένου xiaomi να έχει διαγραφεί το mi acount..
-
-
Ο/H geonats έγραψε:
Τελικά βρέθηκε λύση.....Μετά από τόσο καιρό...Απλά έψαξα τα μύνημματα στο mesenger και βρέθηκε ο πρώην κάτοχος..Όλα καλά..Προσοχή λοιπόν σε αγορά μεταχειρισμένου xiaomi να έχει διαγραφεί το mi acount..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0