Διαφήμιση

Random reboots και XMui Xposed

• Random reboots και XMui Xposed

Γειά σε ολους και πάλι και Χρόνια Πολλά για χθές, ηθελα να ρωτήσω κάτι εχω το Nikel με την τελευταία XTRV, root, xposed.
      Μέσα σε ολα τα modules του xposed εχω και το Xmui full (πληρωμένο). Exω ψιλοσυχνά reboots τις ποιό πολλές φορές οταν πάω να πάρω τηλέφωνο και απαντήσει ο αλλος, η οταν με παίρνουνε μόλις πώ μιά δυό κουβέντες κάνει δόνηση reboot, μένει στο MI logo και δεν προχωράει αν δεν πατήσω παρατεταμένα το power και το ξεκινήσω κανονικά, πρίν 3 ημέρες προσπαθούσα να πάρω ενα τηλέφωνο και μου το εκανε 3 φορές, είναι πολύ σπαστικό.
      Τό πρώτο που σκέφτηκα ( επειδή είναι το μόνο module που επιδρά μέσα στο λειτουργικό) το Xmui, το απεγκατέστησα, και τώρα 3η ημέρα με πολλά τηλέφωνα κανένα reboot, μπορεί βέβαια να είναι και τυχαίο, τώρα για να μην σας ζαλίζω, 2 ερωτήσεις,
      Εχει κανείς παρατηρήσει τίποτα παρόμοιο με το συγκεκριμένο module? και υπάρχει τίποτε αλλο ωστε νά κλείνω το τηλέφωνο οχι απο το power button αλλά από κάποιο από τα soft keys, το εχω συνηθίσει και δεν ταλαιπωρείται και το φυσικό κουμπί.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Το nikel ψιλο-είχε τέτοια προβλήματα και ίσως να μην φταίει αυτό που λες.
      Έχω συναντήσει τουλάχιστον 7-8 note 4 mtk που το κάνουν αλλά σε άσχετους χρόνους.
      Για μένα κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με χρήση sp flash tool και δοκίμασε το.
      Αν δεις ότι δεν το κάνει πέρνα xposed και δοκίμασε.
      Αν αρχίσει να στο κάνει θα καταλήξεις ότι το πρόβλημα είναι εκεί.

• Ο/H leotzian έγραψε:

Γειά σε ολους και πάλι και Χρόνια Πολλά για χθές, ηθελα να ρωτήσω κάτι εχω το Nikel με την τελευταία XTRV, root, xposed.
      Μέσα σε ολα τα modules του xposed εχω και το Xmui full (πληρωμένο). Exω ψιλοσυχνά reboots τις ποιό πολλές φορές οταν πάω να πάρω τηλέφωνο και απαντήσει ο αλλος, η οταν με παίρνουνε μόλις πώ μιά δυό κουβέντες κάνει δόνηση reboot, μένει στο MI logo και δεν προχωράει αν δεν πατήσω παρατεταμένα το power και το ξεκινήσω κανονικά, πρίν 3 ημέρες προσπαθούσα να πάρω ενα τηλέφωνο και μου το εκανε 3 φορές, είναι πολύ σπαστικό.
      Τό πρώτο που σκέφτηκα ( επειδή είναι το μόνο module που επιδρά μέσα στο λειτουργικό) το Xmui, το απεγκατέστησα, και τώρα 3η ημέρα με πολλά τηλέφωνα κανένα reboot, μπορεί βέβαια να είναι και τυχαίο, τώρα για να μην σας ζαλίζω, 2 ερωτήσεις,
      Εχει κανείς παρατηρήσει τίποτα παρόμοιο με το συγκεκριμένο module? και υπάρχει τίποτε αλλο ωστε νά κλείνω το τηλέφωνο οχι απο το power button αλλά από κάποιο από τα soft keys, το εχω συνηθίσει και δεν ταλαιπωρείται και το φυσικό κουμπί.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Αν μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις πειράξει στο xMIUI, ώστε να τις συγκρίνω με τις δικές μου τότε μπορώ να βοηθήσω. Να έχεις υπόψη σου, ότι ναι υπάρχει περίπτωση να στο κάνει από συγκεκριμένη ρύθμιση που απλά την απενεργοποιείς και δεν έχεις πρόβλημα. Αυτό το λέω διότι εγώ με την 7.6.10 + Xposed + xMIUI + Youtube Adaway + Youtube Background Playback + Amplify δεν έχω το παραμικρό τυχαίο reboot, εδώ και μήνες.
    • Διαφήμιση
    • @BanditGR σε ευχαριστώ άστα να πάνε έχω πειράξει πολλές ρυθμίσεις αν σου στείλω το export config που έχω πάρει μπορείς να βγάλεις άκρη? Γιατί δεν ξέρω και οι stock ποιές ήταν ...
      Η αν έστελνα screenshots αλλά πόσα, άλλη λύση υπάρχει? με ενδιαφέρει να το ξαναβάλω με είχε εξυπηρετήσει...
    • Ο/H leotzian έγραψε:

@BanditGR σε ευχαριστώ άστα να πάνε έχω πειράξει πολλές ρυθμίσεις αν σου στείλω το export config που έχω πάρει μπορείς να βγάλεις άκρη? Γιατί δεν ξέρω και οι stock ποιές ήταν ...
      Βάλτο εδώ σε ένα μήνυμα και βλέπουμε. Υποψιάζομαι ότι αυτό το turn off που έχεις κάνει με το capacitive την κάνει τη ζημιά, αλλά τώρα δυστυχώς πρέπει να το πας σιγά σιγά για να βρεις τι φταίει.
    • @BanditGR στο εστειλα με PM γιά ρίξε σε παρακαλώ καμμιά ματιά μήπως βγάλουμε ακρη, πάντως και στίς ρυθμίσεις του τηλέφωνου εχω πειράξει κάποια, δεν το κάνει και συνέχεια αν το εκανε συνέχεια θα ηταν ποιό ευκολο, τουλάχιστον να βάλω το calibration το δικό σου σαν βάση και να προσθέτω λίγο λίγο.. δεν ξέρω αν βοηθούσαν screenshots αλλά μη γεμίσω to board με τέτοια..
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων