1 Προβλημα με Ξεκλείδωμα bootloader Αυγ 25th 2017, 4:37pm Έχω κάνει τις ενεργειες που πρέπει αλλά οταν φτανω στο ξεκλείδωμα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα Καμια ιδέα ??? Θέλω να περάσω την δική μας ΡΟΜ !!!
3 Αυγ 25th 2017, 5:26pm Ο/H zt654 έγραψε: ε ναι ότι σου λέει. ..........72 ώρες έτσι πάει! Οταν γινει το ξεκλείδωμα θα πρεπει να περασω china developer ή μπορώ να βάλω την δική μας αμέσως ?
4 Αυγ 25th 2017, 5:32pm 'Οταν ξεκλειδώσεις μπορείς κατευθείαν να περάσεις στην ελληνική rom, ακολουθώντας τον οδηγό Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή; Έχω κλειδωμένο bootloader; Ξεκλείδωμα του bootloader Πού θα βρω twrp και πώς θα το περάσω;
5 Αυγ 25th 2017, 9:21pm Ο/H zt654 έγραψε: ε ναι ότι σου λέει. ..........72 ώρες έτσι πάει! Καλά δεν είναι πολύ σαφές τι εννοεί με το "After 72 hours of trying to unlock the device" για αυτό μπερδεύονται τόσοι πολλοί και ρωτάνε συνεχώς το ίδιο. Τυπικά "Κινέζικά" τα Αγγλικά του μεταφραστή...