καλημερα ειμαι νεο μελος και το προβλημα ειναι το εξης το τηλ εμεινε οταν το αναβεις και λεει mi.com power by android τι εχει παθει.ειναι οφισιαλ εκανα αναβαθμιση στο 8210 πριν 4 μερες εχτες εκλεισε για λιγα λεπτα και μετα επαιξε και εκανε ξανα παλι αυτο που ειπα παραπανω .το εβαλα στο ρευμα και το αφησα ετσι τι κανω . το αγορασα απο ενα καταστημα στην ομονοια my market λεγεται ενας πακιστανος το εχει απο οτι μου ειπε.δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο νημα περιμενω την βοήθειά σας. Ευχαριστω.
Κόλλησε στο Mi Logo
-
-
Ο/H terra έγραψε:
καλημερα ειμαι νεο μελος και το προβλημα ειναι το εξης το τηλ εμεινε οταν το αναβεις και λεει mi.com power by android τι εχει παθει.ειναι οφισιαλ εκανα αναβαθμιση στο 8210 πριν 4 μερες εχτες εκλεισε για λιγα λεπτα και μετα επαιξε και εκανε ξανα παλι αυτο που ειπα παραπανω .το εβαλα στο ρευμα και το αφησα ετσι τι κανω . το αγορασα απο ενα καταστημα στην ομονοια my market λεγεται ενας πακιστανος το εχει απο οτι μου ειπε.δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο νημα περιμενω την βοήθειά σας. Ευχαριστω.
Μετέφερα την ερώτησή σου σε νέο νήμα.
Μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες; Πως προέκυψε το πρόβλημα;
Δοκίμασες να το σβήσεις πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας, και να το ανάψεις ξανά; -
θα το δοκιμασω και θα σας πω .ευχαριστω.
=============== Αυγ 29th 2017, 10:34am ===============
τελικα ανοιξε μονο του αλλα μου ειπαν πως πριν γινει αυτο ειπε οτι ειχε 13 μικροβια εγω εχω το avg αλλα δεν ειχα κανει σαρωσει για αυτο εκανε αυτο.τωρα αυτο θα το κανει συνέχεια οποτε δει μικρόβια η ετυχε.και ευχαριστω για την αμεση απαντηση δεν εχω ξαναδει φορουμ μες τοσο γρηγορη ανταπόκριση.
=============== Αυγ 29th 2017, 10:37am ===============
κατι που ξεχασα το τηλ. Ειναι το xiaomi redmi note 4 32 gb και θα παρω και το 64 gb αλλα απο αλλο καταστημα σε πιο καλη τιμη .αν θελει κανεις του λεω το μαγαζι. -
Ο/H terra έγραψε:
αλλα μου ειπαν πως πριν γινει αυτο ειπε οτι ειχε 13 μικροβια
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? Μάλλον προς μαϊμού λειτουργικό μας πάει αυτό το μήνυμα -
επειδη το τηλ. Το εκανα δωρο δεν μπορω να βγαλω φωτο αλλα το δικο μου που θα ερθει με τα 64 γκικα θα το ανεβασω να μου πειτε αν ειναι γνησιο .ευχαριστω παντως για τις συμβουλες.
-
-
οντως και μαλλον δεν θα εχουν το ιδιο λογισμικο αλλα πιο πολλη με ενδιαφέρει το δικο μου που θα ερθει αν ειναι σωστο το αλλο ηταν δωρο αφου παιζει τωρα οκ μετα εχει εγγύηση ας κανει οτι νομιζει .αν καποια στιγμη μου το φερει σπιτι θα βγαλω μια φωτο να δουμε απο περιεργια.οταν θα ερθει το δικο μου θα ανεβάσω φωτο να μου πειτε αν ειναι γνησιο.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0