Λοιπον η οθονη ενος redmi pro που ειχα επαθε burn in ... Το gearbest μου ειχε προτεινει να το επισκευαση η να μου δωσει 35 δολλαρια πισω και να κρατησω το κινητο ... δεκτικα την επισκευη ... δυστηχως ομως μετα απο ερωτημα δικο μου σε τι κατασταση βρισκεται το κινητο μου λενε πως δεν μπορουν να το επισκευασουν και η μονη επιλογη που εχω ειναι να παρω 80 ευρω πισω ... σας παρακαλω πειτε μου πως μπορω να διεκδικησω μια πληρη επιστροφη ( δεν μου ειχα αναφερεις αυτην την κατασταση πριν επιλεξω το repair ) ευχαριστω εκ των προτερων !!
Προβλημα με service απο gearbest
-
-
Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που το αγόρασες ? Είχες χρησιμοποιήσει paypal για την αγορά ?
-
οταν το εστειλα ειχαν περασει 6 μηνες ειναι 1 μηνας μεταφορα +1 μηνας στο gearbest ... ναι ειχα χρησιμοποιησει paypal
-
Αν έχεις ακόμα εγγύηση της PayPal άνοιξε υπόθεση, και κάνε νήμα με τα παράπονα σου εδώ αλλά και στο Ευρωπαϊκό forum
-
Ποσο διαρκει η εγγυηση της paypal ??
-
-
180 μερεσ ομως απο την αγορα ??? γτ ουσιαστηκα τωρα ειναι πισω στο καταστημα στις το παρελαβα 3 γεναρη και το εστειλα 7 ιουλιου στο καταστημα ενω με το κατασημα ψαχναμε λυση απο μεσα ιουνη σε αυτην την κατασταση τι κανω ? δεν ξερω αν με καταλαβαινεις ετσι οπως τα λεω
-
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες, γνώμη μου γιατί βλέπω να πας ακλαυτος, το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα πάντα προσωπική γνώμη δέχεσαι τα 80 euro να σου επιστραφούν άμεσα που στην προκειμένη περίπτωση σε κλέβουν καταφανεστατα, η τραβάς νταηλίκι και τους ξεκινάς με post στα Αγγλικά στο Ευρωπαϊκό forum και εδώ. Τι να πω καλό κουράγιο πάντως εγώ θα έκανα τα post
-
Θα περιμενω μεχρι αυριο να μου στειλουν ενα μνμ διαφορετικα το κανω αυτο στην paypal πφφφ αναθεμα την ωρα που το εστειλα πισω για επισκευη αν μπορεις στειλε μου τα link για τα παραπωνα
-
-
Δεν έχω link προς το παρόν είμαι από κινητό αυτήν την στιγμή, εσύ να ζητήσεις πλήρης επιστροφή των χρημάτων σου, να τους ενημερώσεις ότι είσαι μέλος εδώ του του forum να τους βάλεις το link και να τους πεις ότι αν δεν επιστραφούν τα χρήματα θα προβείς σε αναρτήσεις στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα σε όσες ιστοσελίδες τους διαφημίζουν, να περιμένεις απάντηση τους.
-
Ωραια περιμενω μεχρι αυριο να δω τι θα απαντησουν αλλα πως θα τους το γραψω χωρεις να φανει πως το παιχω ιστορια και εν τελει χασω το δικιο μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα