ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΜ
-
-
Καλησπέρα. Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα διότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις ακριβώς; -
Μαϊμού ρομ είναι, global για το Hennesy δεν βγήκε ποτέ και έχει και κωδικούς CN.
Οκτώ πυρήνες δεν έχεις; -
6 Πυρηνω ειναι φιλε ....τωρα για φωτο παιδια δυσκολα πειτε μου τι ακριβως και το γραφω
-
-
-
Βάλε driver για snapdragon.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Και μετά τσέκαρε bootloader.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ταυτόχρονα κάνε και δημιουργία λογαριασμού mi και κάνε και αίτηση για δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
-
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...είμαι ψιλοασχετος βασικά....εάν κάνω αναβάθμιση από miui 8 global 6.10.13 beta σε 7.7.20 θα χάσω επαφές?... χωρίς καμμία ενημέρωση έως τώρα...θα τη δεχτεί το κινητό?...
-
Θέλει factory reset έχεις πολύ παλιά ρομ. Τις επαφές δεν τις έχεις στο Google ή στο mi account;;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νομιζω τις έχω...άρα θα χαθούν ε...?...εάν δε κάνω f.r. τι θα γίνει?..
-
Το πιο πιθανό να έχεις προβλήματα καλό είναι να κάνεις factory reset μπες στο Gmail account και δες αν είναι οι επαφές σου όλες εκεί.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα