Καλησπέρα σε όλους.
Η γυναίκα μου έχει το Redmi 4x . Επειδή πριν λίγους μήνες αποκτήσαμε κορίτσι και εγώ είμαι στη δουλειά μου στέλνει Video στο κινητό απο Viber ώστε να τη βλέπω.
Τώρα τελευταία δε μπορώ εγώ να τα δω αυτά τα βίντεο. Cannot play video μου γράφει, όπως και σε tablet που το έχουμε στείλει.
Ούτε με mx Player ούε με τπτ δεν το παίζει. Στο κινητό της φυσικά μια χαρά παίζει.
Έχω αλλάξει και τις ρυθμίσεις του βίντεο που κάνει recording από Full hd σε Hd αλλά πάλι μόνο σε εκείνη παίζουν.Καμία φορά παίζουν και σε μένα κανονικά. Λες και όποτε του τη βαράει θα παίζουν.
Τι στο καλό γίνεται?
Rom Φοράει την τελευταία Global stable.
Η γυναίκα μου έχει το Redmi 4x . Επειδή πριν λίγους μήνες αποκτήσαμε κορίτσι και εγώ είμαι στη δουλειά μου στέλνει Video στο κινητό απο Viber ώστε να τη βλέπω.
Τώρα τελευταία δε μπορώ εγώ να τα δω αυτά τα βίντεο. Cannot play video μου γράφει, όπως και σε tablet που το έχουμε στείλει.
Ούτε με mx Player ούε με τπτ δεν το παίζει. Στο κινητό της φυσικά μια χαρά παίζει.
Έχω αλλάξει και τις ρυθμίσεις του βίντεο που κάνει recording από Full hd σε Hd αλλά πάλι μόνο σε εκείνη παίζουν.Καμία φορά παίζουν και σε μένα κανονικά. Λες και όποτε του τη βαράει θα παίζουν.
Τι στο καλό γίνεται?
Rom Φοράει την τελευταία Global stable.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)