Γεια σας, έχω το Redmi 3 και προχθές πέρασα την τελευταία ελληνική stable rom. Η εγκατάσταση φάνηκε ότι έγινε κανονικά, μιας και δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα. Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι στο τέλος δε μου έβγαλε την ερώτηση αν θέλω να εγκαταστήσω την εφαρμογή SuperSU, αλλά λέω οκ θα έτυχε, αφού όλα τα υπόλοιπα φάνηκε να έγιναν σωστά. Αργότερα διαπίστωσα ότι δε λειτουργούσε το sms mod που αυξάνει τους χαρακτήρες στο μήνυμα και είπα να ξαναπεράσω τη rom άλλη μια φορά, μήπως κάτι δεν πήγε τελικά καλά στην εγκατάσταση. Τη rom την έχω στην εσωτερική μνήμη, όμως δε μπαίνει με τίποτα η συσκευή σε recovery mode. Είτε αν επιλέξω επανεκκίνηση σε recovery mode μέσω της εφαρμογής Αναβάθμιση, είτε με το συνδυασμό power button και volume +, το μόνο που κάνει είναι να κάνει απλά reboot και να ξανανοίγει κανονικά το κινητό. Τι μπορώ να κάνω για να μπω σε recovery mode;;
Αδυναμία εισόδου σε recovery mode (Redmi 3)
-
-
Καλημέρα. Σβήσε το κινητό σου και πάτησε το κουμπί λειτουργίας μαζί με τα Volume up και Volume down. Όταν δεις το Mi logo, άφησε το κουμπί λειτουργίας και συνέχισε να κρατάς πατημένα μαζί τα άλλα δύο πλήκτρα, μέχρι να μπει σε twrp.
-
-
Στις τελευταίες Roms δεν υπάρχει προτροπή για εγκατάσταση του Root Manager. Τον εγκαθιστάς εσύ κατά βούληση.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0