Διαφήμιση

Φωτογραφιες Επαφων

• Απαντήθηκε
    • Φωτογραφιες Επαφων

Παιδια πως μπορω να κανω τις φωτο των επαφων που φαινονται απο μικρες,μεγαλυτερες?(το ειδα σε αλλο 4Χ δεν το γνωριζα οτι γινεται)
    • Ο/H kalampouri έγραψε:

Παιδια πως μπορω να κανω τις φωτο των επαφων που φαινονται απο μικρες,μεγαλυτερες?(το ειδα σε αλλο 4Χ δεν το γνωριζα οτι γινεται)
      Αν εννοεις οταν σε καλουν τοτε θα πρεπει να τις ορισεις απο την αρχη με φωτο μεσα απο το κινητο σου.
      Οταν συγχρονισα το κινητο με το λογαριασμο google οι φωτο των επαφων οταν με καλουσαν ηταν μικρες.
      Τωρα οταν με παιρνει καποιος η φωτο της επαφης καλυπτει ολη την οθονη.
      Το ιδιο ισχυει και για οταν μπεις στις λεπτομερεις της επαφης.
      Ελπιζω να βοηθησα.
    • Διαφήμιση
    • Όταν συχρονίσεις τις επαφές με το gmail σου αυτόματα προστίθενται και οι εικόνες των επαφών τις οποίες έχεις ορίσει στο παρελθόν ή τις παίρνει αυτόματα από το google+ (αν έχουν λογαρασμό).

Στην αρχή όταν δηλαδή συγχρονίζονται για πρώτη φορά οι επαφές, οι εικόνες τους είναι μικρές μέχρι (αυτό κάνω εγώ μια μόνο φορά και μόνο μετά από καθαρή εγκατάσταση) να ανοίξεις το wifi σου οπότε όταν την πρώτη φορά που μιλήσεις ή ανοίξεις μια επαφή ενώ είναι μικρή την επόμενη φορά θα μεγαλώσει (θα πιάσει όλη την επιφάνεια).

Άρα μετά ΜΟΝΟ από καθαρή εγκατάσταση (στήσιμο εξ'αρχής) και μόνο για μια φορά και αφού συντονισθώ με το gmail μου με ανοιχτό WiFi ανοίγω ΕΠΙΤΗΔΕΣ όλες τις επαφές που έχουν εικόνα (μια-μία) ώστε όλες οι εικόνες να γίνουν μεγάλες, κουραστικό αλλά γίνεται μόνο μία φορά και μόνο μετά από καθαρή εγκατάσταση.

Εννοείται αν δεν κάνεις τίποτα και δεδομένου ότι έχεις το wifi συνεχώς ανοιχτό κάθε επαφή που χρησιμοποιείς ή θα χρησιμοποιήσεις κάποτε θα αποκτήσει μεγάλη εικόνα γιατί πολύ απλά την προσπέλασες με ανοιχτό το wifi σου.
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Ο/H kok8 έγραψε:

Όταν συχρονίσεις τις επαφές με το gmail σου αυτόματα προστίθενται και οι εικόνες των επαφών τις οποίες έχεις ορίσει στο παρελθόν ή τις παίρνει αυτόματα από το google+ (αν έχουν λογαρασμό).

Στην αρχή όταν δηλαδή συγχρονίζονται για πρώτη φορά οι επαφές, οι εικόνες τους είναι μικρές μέχρι (αυτό κάνω εγώ μια μόνο φορά και μόνο μετά από καθαρή εγκατάσταση) να ανοίξεις το wifi σου οπότε όταν την πρώτη φορά που μιλήσεις ή ανοίξεις μια επαφή ενώ είναι μικρή την επόμενη φορά θα μεγαλώσει (θα πιάσει όλη την επιφάνεια).

Άρα μετά ΜΟΝΟ από καθαρή εγκατάσταση (στήσιμο εξ'αρχής) και μόνο για μια φορά και αφού συντονισθώ με το gmail μου με ανοιχτό WiFi ανοίγω ΕΠΙΤΗΔΕΣ όλες τις επαφές που έχουν εικόνα (μια-μία) ώστε όλες οι εικόνες να γίνουν μεγάλες, κουραστικό αλλά γίνεται μόνο μία φορά και μόνο μετά από καθαρή εγκατάσταση.

Εννοείται αν δεν κάνεις τίποτα και δεδομένου ότι έχεις το wifi συνεχώς ανοιχτό κάθε επαφή που χρησιμοποιείς ή θα χρησιμοποιήσεις κάποτε θα αποκτήσει μεγάλη εικόνα γιατί πολύ απλά την προσπέλασες με ανοιχτό το wifi σου.
      Ευχαριστω παιδια δεν ηξερα γιατι σε κανενα αλλο κιν. που ειχα δεν γινοταν αυτο.Xiaomi μεγαλο λουκι για μενα σαν απλο χρηστη(το ξαναεγραψα εχω και το Huawei Mate 8)και το παρατησα και ασχολουμε με αυτο,καθε μερα ολο και κατι καινουργιο μαθαινω παντως ςυχαριστω για την βοηθεια και παλι.