Καλησπερα εχω δοκιμασει κ κανα δυο αλλες εφαρμογες(camera open) κ σε ολες οταν βγαζω φωτο αναλογα με τη κλιση του κινητου τις βγαζει αρκετα σκοτεινες...εννοω οταν το εχω σε ευθεια αρχιζει κ σκοτεινιαζει η οθονη αλλα μολις το σκυψω λιγο προς τα κατω η φωτεινοτητα επανερχεται κανονικα,..Γιατι γινεται αυτο...?(δεν ξερω πολλα απο ρυθμισεις καμερας κ τετοια...) δεν υπαρχει μια απλη κ ευκολη λυση?Δεν με ενδιαφερει να βελτιωθει η ποιοτητα τοσο πολυ οσο η φωτεινοτητα...
Σκοτεινες Φωτογραφιες
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Το κινητο ειναι οπως το πηρα..δεν εχω πειραξει κατι...μονο εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αφου εκανε το τελευταιο update to anroid
=============== Σεπ 4th 2017, 11:41pm ===============
Τα βλέπεις τα στοιχεία του κινητού μου ?τα ανέβασα με σκρινσοτ -
Αν έχεις θήκη, δοκίμασε να την βγάλεις.
Επίσης όταν βγάζεις φωτογραφίες βγάλε την αυτόματη φωτεινότητα ή αν την έχεις πολύ χαμηλά, ανέβασέ την στην μέση ή πιο πάνω -
Το δοκίμασα ..δε γίνεται τίποτα..απλώς μου κάνει εντύπωση πως αν χαμηλώσω το κινητό 5-10 εκατοστά στην ευθεία επανέρχεται η φωτεινότητα στη κάμερα ενώ αν το έχω τελείως ευθεία είναι πιο σκοτεινό
=============== Σεπ 27th 2017, 6:21pm ===============
Επειδη προφανως δεν πηρα απαντηση..Μπορει καποιος να μου πει μια απλη και ευκολη λυση(χωρις 300 ρυθμισεις) ωστε απλως οι φωτογραφιες να βγαινουν πιο φωτεινες?Μαλλον απο οτι καταλαβαινω ειναι γενικο προβλημα του τηλεφωνου(απο τα λιγα προβληματα οντως-γενικα δουλευει ρολοι)....Μιλαω παντα για σκοτεινες φωτο σε συνθηκες δωματιου κ γενικα λιγο πιο χαμηλου φωτισμου..Οταν βγαζω εξω με ηλιο γενικα δεν εχω κανενα προβλημα..Τα στοιχεια του κινητου μου τα ανεβασα παραπανω.. -
Είναι εύκολο να βγάλεις 2 φωτογραφίες, στις συνθήκες που παρουσιάζεται το πρόβλημα, τραβηγμένες στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή;
Μια που να παρουσιάζεται το πρόβλημα και μια που είναι εντάξει; Θα είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Δοκίμασες ακόμη και μέρα να είναι, να έχεις ενεργό το flash στον κλειστό χώρο; -
H πρωτη ληψη ακριβως στην ευθεια το κινητο(που γινεται παντα πιο σκοτεινη) ,η δευτερη ελαφρως κατεβασμενο προς τα κατω(που γινεται παντα πιο φωτεινη)..
=============== Σεπ 27th 2017, 8:08pm ===============
Αν δεν ειναι γενικο θεμα του κινητου και το κανει μονο σε μενα..βοηθησε με να το φτιαξω...Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ δε θελω να αλλαξω κινητο και να παω σε κατι αλλο μονο γι αυτο... -
Αν κάνει το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις, είναι πιστεύω θέμα εστίασης της κάμερας και όχι πρόβλημα της συσκευής.
-
Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό συμβαίνει γιατί μέσα στο κάδρο συμπεριλαμβάνεται - στην πρώτη περίπτωση- μια έντονη φωτεινή πηγή, με αποτέλεσμα η κάμερα να κάνει διαφορετική φωτομέτρηση. Προσπαθώντας να μην "καεί" το πάνω μέρος της εικόνας, βγαίνει πιο σκοτεινό το κάτω.
Ακόμη και μέρα να φωτογραφήσεις, αν στο κάδρο μέσα βάλεις τον ήλιο, το υπόλοιπο κάδρο με πιο σκούρα σημεία, θα είναι πιο σκοτεινό από ότι αν δεν συμπεριλάβεις τον ήλιο.
Αν πας σε σημείο που δεν έχει λάμπα μέσα στο κάδρο, οι εικόνες θα είναι ίδιες, ανεξάρτητα από την κλήση.
Αν το πρόβλημα είναι μόνο αυτό, δεν είναι θέμα του κινητού αλλά αρχών της φωτομέτρησης και της φωτογραφίας. -
μπορω να κανω κατι η οχι?δεν ξερω πολλα απο root και τετοια..το κινητο δουλευει γενικα μια χαρα,δεν θελω να το πειραξω...μονο αν ειναι καποια ρυθμιση για τη καμερα αν βοηθησει..
=============== Σεπ 27th 2017, 8:14pm ===============
Μαλλον αυτο που λες πρεπει να συμβαινει..Ερωτηση μια κ εχουμε το ιδιο κινητο ..συμβαινει κ σενα?μπορω να κανω κατι σχετικα απλο κ ευκολο?ειναι γενικο προβλημα στο συγκεκριμενο κινητο? -
Ναι μπορείς. Για αρχή βγάλε δυο φωτογραφίες με την κλήση που έχει πρόβλημα και μια χωρίς, αλλά μην συμπεριλάβεις έντονες φωτεινές πηγές σε κάποια απο τις 2.
Το πιθανότερο είναι πως ΔΕΝ θα υπάρχει το πρόβλημα. Δεν είναι θέμα κινητού, όπως σου είπα παραπάνω, αλλά αρχών της φωτογραφίας.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσέχεις το κάδρο σου. Ακόμη και 5000 ευρώ φωτογραφική να είχες το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις. -
Για να καταλάβεις πως λειτουργεί, κράτα σταθερό το κινητό προς την πόρτα και πάτα στην οθόνη του κινητού στις 4 γωνίες , σε κάθε γωνία θα βλέπεις ότι θα κάνει και διαφορετική φωτομέτρηση και θα αλλάζει η σκίαση (σκοτείνιασμα) της φώτο που θες να βγάλεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα