Xiaomi Mi5c αναβάθμιση xiaomi-miui-hellas-7.1_song_XTRV_Stable_V8.5.4
-
-
προσπάθεια εγκατάστασης
xiaomi-miui-hellas-7.1_song_V9_XTRV_arΩma_7.9.8.zip
c:\ADB>adb sideload aroma.zip
serving: 'aroma.zip' (~0%)
αποτέλεσμα δεν ξεκίνησε την εγκατάσταση ποτε. έκανα δοκιμη και με αντιγραφή στην σύσκεψη και install αλλα tpt
προσπάθεια εγκατάστασης
xiaomi-miui-hellas-7.0_song_V9_XTRV_7.9.8.zip
αποτέλεσμα όπως και στην stable τελειώνει την εγκατάσταση γρήγορα και μετά την επανεκκίνηση σε fastboot -
Θα πρέπει να το δούμε , αλλά επειδή δεν έχει τύχει κάποιος με song ακόμα δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες για την συσκευή και συμπεριφορά της . .
Αν μπορεί ο φίλος να δοκιμάσει την ρομ από EU για να δούμε αν όλα είναι οκ και μετά θα κινηθούμε ανάλογα. -
στα link που μου δίνεις δεν έχει το 5c. τι να δοκιμάσω?
Ο/H gkalen έγραψε:
Θα πρέπει να το δούμε , αλλά επειδή δεν έχει τύχει κάποιος με song ακόμα δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες για την συσκευή και συμπεριφορά της . .
Αν μπορεί ο φίλος να δοκιμάσει την ρομ από EU για να δούμε αν όλα είναι οκ και μετά θα κινηθούμε ανάλογα.
-
@ANDREASER05
Δεν έδωσα λινκ , θεώρησα ότι ξέρεις από EU ..
Εδώ η ρομ .. xiaomi.eu_multi_MI5c_V8.5.4.0.NCJCNED_v8-7.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Θα ήθελα να δοκιμάσεις εγκατάσταση με το twrp και όχι με adb sideload .. και σ'αυτη τη ρομ και στην ανάλογη xtrv και περιμένουμε αποτελέσματα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@ANDREASER05
Δεν έδωσα λινκ , θεώρησα ότι ξέρεις από EU ..
Εδώ η ρομ .. xiaomi.eu_multi_MI5c_V8.5.4.0.NCJCNED_v8-7.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Θα ήθελα να δοκιμάσεις εγκατάσταση με το twrp και όχι με adb sideload .. και σ'αυτη τη ρομ και στην ανάλογη xtrv και περιμένουμε αποτελέσματα ..
έπαιξε...
...και έχω και ελληνικά και playstore -
@ANDREASER05
Βοηθα λίγο ακόμα ... Έπαιξε η EU rom ή η xtrv ???
Την xtrv τη δοκίμασες κατά τον ίδιο τρόπο ??? -
έπαιξε η rom από το link που μου έστειλες.
xiaomi.eu_multi_MI5c_V8.5.4.0.NCJCNED_v8-7.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
αυτές που κατέβασα από εδώ δεν έπαιξαν
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-Xiaomi-Mi-5C-Song-Meri/ -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0