Διαφήμιση

Update Rolex [SOLVED]

• Update Rolex [SOLVED]

καλησπέρα στην ομάδα, και συγχαρητηρια για μια ακομη φορα για την τρομερη δουλεια που κανετε, εχω την ρομ που φαινεται στο screenshot και ηθελα να ρωτησω τι θα χρειαστεί για να περασω την τελευταια εκδοση που είναι και με miui 9, κατευθείαν flash από recovery χρειαζεται να κανω φορματ η οποιοδήποτε άλλο βημα;
      ευχαριστω εκ των προτερων
      Images
      • Screenshot_2017-09-10-11-39-32-837_com.android.settings.png

105,26 kB, 720×1.280, viewed 168 times
    • Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση σου, factory από τις ρυθμισεις κλασσικα ετσι; επισης μιας και σε ''βρηκα'' σε kenzo που εχει την τελευταια του φορουμ xtrv χρειαζεται και αυτό φορματ; ΚΑτι ακομη τι διαφορα εχουν η αρομα από τις xtrv εχω ψαξει να βρω καποιο threat αλλα δεν εχω πετυχει
    • Διαφήμιση
    • Από το twrp factory reset... όχι format.
      Αν και βγαίνεις εκτός θέματος στο kenzo πέρνα την όπως είναι χωρίς κάποιο wipe...

• Το ξερω ότι βγηκα εκτος θεματος, και συγνωμη απλα για να μην γεμιζω το φορουμ με νηματα για το τιποτα, μιας και ηταν κατι απλο.

=============== Σεπ 10th 2017, 2:22pm ===============
      παιδια θελω βοηθεια, ενώ εχω περασει την ελληνικη σε αυτό το κινητο τωρα δεν εχει μεσα το recovery της ομαδας βγαζει το κανονικο το απλο

=============== Σεπ 10th 2017, 4:31pm ===============
      μπορει να κλεισει το θεμα μιας και εκανα επιτυχως τις αναβαθμίσεις, ευχαριστω πολυ