Kαλησπερα παιδια, εχω ενα Redmi note 3, πριν μερικους μηνες ειμουν στην Αθηνα για λογους υγειας και το κινιτο ειχε αρχίσει να κρασαρει ,το πηγα σε ενα μαγαζι και μου ειπε οτι θα του περασει την MIUI 8 , οπως και το εκανε, απο τοτε παρακολουθουσα εσας εδω και μολις ειδα οτι βγηκε η 9 πηγα και την εβαλα .Αλλα απο εχθες που την εβαλα μου κλειδωσε το κινιτο, μου κλειδωσε το ΜΙ acound με αποτελεσμα να ειναι τωρα το κινιτο αχρηστο. Πηρα τηλεφωνο εδω στα Χανια σε 2-3 μαγαζια που φτιαχνουν κινιτα αλλα μολις ακουνε οτι ειναι Xiaomi όλοι μου ειπαν να παρω στην Info Quest , πηρα και εκει τηλεφωνο αλλα μου ειπαν οτι εφόσον το ειχα αγορασει εκτος δικου τους δεν το αναλαμβανουν... Σας παρακαλω πολυ παιδια εαν μπορει καποιος να με βοηθησει δεν εχω χρηματα να παρω αλλο τηλεφωνο .Το ειχα πληρωσει απο ενα Ελληνικο σκρουτζομαγαζο 244 ευρω.... Τι να κανω βοηθεια......!!!!!
ΥΓ. Μου ειχε βαλει την δικια σας Ελληνικη ρομ την 8.5.2 εαν δεν κανω λαθος την ΧΤRV, και εχει το WRT RECOVERY.
ΥΓ. Μου ειχε βαλει την δικια σας Ελληνικη ρομ την 8.5.2 εαν δεν κανω λαθος την ΧΤRV, και εχει το WRT RECOVERY.