καλησπερα παιδια . αγορασα προσφατα το παραπανω κινητο και εχω προβλημα με τις φωτογραφιες, βιντεο και γενικα οταν μπαινω στην εφαρμογη κολαει και δε φορτωνει . εχω κατεβασει και αλλη εφαρμογη απο playstore και σε εκεινη τα ιδια κανει. η εκδοση miui ειναι 8.5.2.0
redmi 4x προβλημα με την εφαρμογη προβολης φωτογραφιων
-
-
Καλώς ήρθες
Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία (μέσα από τον browser) από τις Ρυθμίσεις και το Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε όλα τα στοιχεία του κινητού και της rom. -
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Καλώς σας βρήκα. Είναι η πρώτη μου επαφή με xiaomi και έχω χάσει την μπάλα..
-
Θα μπορούσες για αρχή να δοκιμάσεις να κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να δεις πως θα πάει
-
αλλαξα την καρτα sd με μια αλλη και το προβλημα λυθηκε.. να ηταν συμπτωση? σε αυτη που εχω το προβλημα ειναι μια adata16gb class10 και η αλλη που δουλευει καλα kingstom32gb class10. η adata που την εβαλα στο p9 lite δεν ειχε θεμα ουτε και στο lg l90 που ηταν πριν ειχε θεμα. μονο στο redmi 4x δεν δουλευει σωστα.. ποια sd να βαλω δοκιμασμενη να μην εχω τετοια προβληματακια?
-
Προσωπικά έχω πάρει Samsung class 10 και δεν μου έχουν βγάλει πρόβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0