Οκ κ μέτα;;;
redmi note 3 pro προβλημα με τη μεταφορα αρχειων
-
-
-
Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορεί το kenzo να μεταφέρει αρχεία με bluetooth, εαν αυτά είναι αποθηκευμένα στην κάρτα, αλλά μπορεί αν είναι μέσα στο κινητό, τουλάχιστον σε μένα.
Σχετικά με τα αρχεία σου τώρα. Για να δουν τα windows το κινητό σαν απλή εξωτερική συσκευή, δε χρειάζονται drivers ειδικοί, αρκούν του λειτουργικού όταν το συνδέουμε.
Δοκίμασε να το συνδέσεις με το usb κάλώδιο και μόλις κάνει το γνωστό ήχο, κατέβασε την κουρτίνα του κινητού και αντί για φόρτιση διάλεξε MTP λειτουργία (για φωτογραφίες στην εσωτερική μνήμη του κιντού μπορείς να διαλέξεις PTP) κατόπιν άνοιξε τον file explorer, δες στο πλάι το κινητό σου ή μέσα από το "o υπολογιστής μου", άνοιξε το φάκελο, βρες τις φωτογραφίες και ξεκίνησε την αντιγραφή.
Όταν θα έχει ολοκληρωθεί σωστά και θα έχεις με ασφάλεια αποθηκεύσει τις φωτο σου στον υπολογιστή, μπορείς -αφού έχεις θέμα χώρου- να τις σβήσεις από το κινητό. -
Αρχικά μπήκα στο cit και δεύτερον φυσικά κ έχω προσπαθήσει ν το κανω αυτό που λες με το καλώδιο USB αλλα για κάποιο λόγο είναι σαν εκεί που ν αντιγράψω 2 αρχεία κάνει άπειρη ώρα κ άμα παω ν πατήσω ακύρωση κάνει σαν ν κρασαρι
-
Για δες στο 11 που λέει Bluetooth βλέπει κοντινές συσκευές;
-
Βρίσκει ναι του υπολογιστή μου
-
Άρα για εμένα είναι θέμα ρομ και όχι Hardware.
-
Καθ δηλαδή; τι γίνεται με αυτό;
-
Για το bluetooth, αφού είναι ένα θέμα που επηρεάζει πολλούς, περιμένουμε αν θα διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση.
Για το κινητό σου αρχικά ΕΑΝ έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή, χωρίς drivers ή άλλες αλλαγές και δες αν εκεί μπορείς να μεταφέρεις κανονικά έστω μια φωτογραφία, ώστε να ξέρουμε που βρίσκεται το πρόβλημα. -
Εντάξει ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες