Παιδια χιλια συγγνωμη αλλα ειμαι νεος!!!! Εχω βγαλει τα ματια μου με τα (twrp,adb,flash rom,recovery) και θα ηθελα απ ολο το κομφουζιο που επικρατει στο κεφαλι μου να σας ρωτησω το εξης, σημερα-αυριο μου ερχετε απο Ελλαδα το Mi max 2 και στην παραγγελια γραφει Global version, τωρα πειτε μου αν γνωριζετε που σιγουρα γνωριζετε, χρειαζετε να περασω αλλη rom? ειναι καλη η rom που ειδη θα φοραει? Γενικα θελω τα φωτα σας και θελω και καποιο τσακαλι να του ρωτησω 2-3 πραγματακια σε PM για να μην σας ζαλιζω στο forum !!! Παιδια ευχαριστω!!!!!
xiaomi Mi Max 2
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Μόλις με το καλό παραλάβεις, θα ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις και το Σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε τη rom.
Μετά, ανάλογα τι θες να κάνεις ή να ...μην κάνεις, θα μπορέσουμε να σε καθοδηγήσουμε συγκεκριμένα.
Μην ανησυχείς για τις ερωτήσεις, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των forum -
-
Η Rom είναι η τελευταία official global δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Καλοδούλευτο
Redmi Note 3 pro -
παιδια παω να το ξεκλειδωσω και μου βγαζει στο 99% error και να παω στις ρυθμισεις του κινητου (Κατασταση Μi ξεκλειδωματος) και να κανω προσθηκη λογαριασμου!! το ελανα και αυτο και οταν παταω προσθηκη λογαριασμου μου βγαζει 86006 και κατι κινεζικα!!!! SOS παιδια
-
Υποθέτοντας ότι έχεις σωστά προετοιμάσει το κινητό, usb debbuging, oem unlock και mi account, find device, δοκίμασε ξανά αργότερα, κάνε restart υπολογιστή, κινητό, router, δοκιμή ξανά. Βάλε και μια φωτογραφία να δούμε ακριβώς τι λέει.
-
-
Φιλε κατεβασα μια developer απο το site miui το θεμα ειναι πως θα την περασω ? και για την παραπανω απαντησει ναι εχω προετοιμασει την συσκευη
-
-
Παιδια τωρα εγινα ετσι και συνδεθηκαν ολα απλα μου ζηταει σε 72 ωρες να κανω δοκιμη!!!! Βασικα πειτε μου ποια η διαφορα με την προηγουμενη εκδοση miu που ειχα!!! ευχαριστω!!!
-
Σε develop ξεκλειδώνεις σε Stable όχι στο συγκεκριμένο κινητό αυτήν είναι η διαφορά.
-
θα περιμενεις να περασουν 72 ωρες και μετα θα ξεκλειδωσεις
Η dev περνουν update καθε εβδομαδα και ειναι δοκιμαστηκες και μπορει να εχουν bugs, αλλα περνουν και πρωτες διαφορα feature
και με τις δοκιμες που κανουν στην dev μετα βγαζουν την stable ανα 2-3 μηνες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα