1 Πρόβλημα με OTA UPDATE Οκτ 20th 2017, 6:18pm Παιδιά μου βγάζει error στο κατέβασμα της ενημέρωσης. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 Οκτ 20th 2017, 7:36pm Σβήσε το MD5 αρχείο από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
3 RE: Οκτ 20th 2017, 8:44pm Ο/H George Kaggelaris έγραψε: Σβήσε το MD5 αρχείο από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Και πάλι μου το κάνει Γιώργο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4 Οκτ 20th 2017, 8:48pm Λίγη υπομονή να το δουν οι @MIUI_ART, @dnomikos, @gkalen Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
5 Οκτ 20th 2017, 9:32pm Συνήθως το κάνει όταν η ρομ δεν έχει κατέβει σωστά, είναι corrupted δηλαδή...αλλά όπως είπε και ο Γιώργος ας περιμένουμε τους μάγειρες Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
6 Οκτ 21st 2017, 3:32am Ο/H mallous97 έγραψε: Παιδιά μου βγάζει error στο κατέβασμα της ενημέρωσης. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Πρόβλημα σύνδεσης κατά την διάρκεια που κατέβαινε η ROM, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το αρχείο της ROM. Πρέπει να ξανακατεβάσεις την ROM. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
7 RE: Οκτ 21st 2017, 10:06am Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H mallous97 έγραψε: Παιδιά μου βγάζει error στο κατέβασμα της ενημέρωσης. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Πρόβλημα σύνδεσης κατά την διάρκεια που κατέβαινε η ROM, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το αρχείο της ROM. Πρέπει να ξανακατεβάσεις την ROM. Λες επειδή κλειδώνει το κινητό στην διάρκεια του download?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
8 Οκτ 21st 2017, 10:39am Ο/H mallous97 έγραψε: Λες επειδή κλειδώνει το κινητό στην διάρκεια του download?? Ναι, και μπάνει σε Sleep mode το WiFi με αποτέλεσμα να κόβει το Download. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
9 RE: Οκτ 21st 2017, 10:48am Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H mallous97 έγραψε: Λες επειδή κλειδώνει το κινητό στην διάρκεια του download?? Ναι, και μπάνει σε Sleep mode το WiFi με αποτέλεσμα να κόβει το Download. Ευχαριστώ πολύ έγινε η αναβάθμιση!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk