καλησπέρα στην ομάδα. Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες έχω κάποια προβλήματα με το κινητό της γυναίκας . Άρχισε στην πάνω αριστερή γωνία ύστερα από τοποθέτηση νέου τζαμιού να κιτρινίζει ή οθόνη. Στην αρχή νόμιζα ότι ηταν βρωμιά αλλά ηταν τελικά burn in της οθόνης. Παρατήρησα ότι σε εκείνο το σημείο το τζαμί είχε πάρει αέρα αλλά δε κατάλαβα πως μπορεί να δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Το κινητό δούλευε άψογα μέχρι εκείνη την ημέρα και το μόνο που είχε παρουσιάσει ηταν δραματική πτώση της μπαταρίας και ήθελε γενικά συχνή φόρτιση. Έχω παραγγείλει μπαταρία και δυστυχώς έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Μετά από περίπου 15 ημέρες σταμάτησαν να λειτουργούν τα τρία κάτω κουμπιά και προσπάθησα να το διορθώσω βάζοντας την εφαρμογή assistive touch για να έχει soft keys . Και τώρα μετά από πέντε περίπου ημέρες για μια μόνο ημέρα δούλεψαν κανονικά τα κουμπιά και τώρα πριν λίγη ώρα σταμάτησαν πάλι και το κινητό άρχισε να μην ανταποκρίνεται παντα στην αφή και άρχισε τρελή συμπεριφορά ανοίγοντας μόνο του bt GPS να μπαίνει σε λειτουργεία για ένα χέρι κλπ κλπ. Ακόμα και σε ηρεμία αλλάζει οθόνες και έχει τρελή συμπεριφορά χωρίς να το αγγίζεις . Από μια μικρή έρευνα που έκανα πιστεύω ότι είναι hw πρόβλημα και όχι sw . Άλλωστε το κινητό είναι σε μαμά κατάσταση και δεν έχει πειραχτει ποτέ. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Έχω παράγγειλει και οθόνη αλλά το κακό είναι ότι τώρα το κινητό δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλου....έχετε καμία ιδέα? Ή που μπορώ να το πάω για service ? Αλλιώς καινούριο να πάω σε note 4x 64 gb ή mi a1 64 gb ? Από σκρουτζ ,κωτσοβολο η εξωτερικό? Για την εγγύηση το λέω αν και αυτό άντεξε τρία χρόνια και το είχα αγοράσει απ έξω. Ή χρήση είναι βασική για γυναίκα και το μόνο που θέλει να είναι δικαρτο και όμορφο και ίσως καλύτερη κάμερα .δεν ξέρω αν τα καινούρια είναι δικαρτα και παίρνουν και sd όπως το note 2 . Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
προβλημα με touchscreen σε redmi note 2 prime
-
-
Αν μπορέσεις ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχει.
Το burn in θέλει αλλαγή οθόνης για να φύγει, δοκίμασες να βγάλεις το τζαμάκι που έβαλες μήπως δημιουργεί προβλήματα ?
Σαν το redmi note 2, 2 SIM + SD Card δεν θα βρεις πλέον σε xiaomi.
Σε ποια περιοχή είσαι ? Για service μπορείς να μιλήσεις με τα καταστήματα Mygad ή με το qubestore -
ναι δυστυχώς το έβγαλα το τζαμακι μετά το burn . Ή rom δεν πιστεύω να παίζει ρόλο μια που το κάνει και στο recovery boot . Αν είχε έρθει ή οθόνη και ή μπαταρία δε θα έπαιρνα καινούριο. Λογικά ή οθόνη θέλει σίγουρα αλλαγή. Σε ένα κατάστημα που ρωτησα η επισκευή κοστίζει γύρω στα 90 ευρώ! Μένω Ανάβυσσο οπότε όλα μακριά είναι. Έχει βγει το redmi note 5α το οποίο έχει και διπλη sim + sd αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει το 16 gb και σε ένα κατάστημα το 32 . Έρχεται και 64 gb με καλύτερα specs. Ανάμεσα σε note 4 x, mi a1 ,και note 5a 32 gb λοιπόν......
-
Μην παίρνεις όρκο για την ρομ, ειδικά εάν είναι unofficial
-
θα κοιτάξω ποια έχω, απ ότι θυμάμαι είχα σβήσει τα παντα και είχα βάλει μια ελληνική stable.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0