Κλαησπερα σας οπως γραφω και στον τιτλο ειμαι νεος κατοχος xiaomi συσκευεις και συγκεκριμενα εχω αγορασει το xiaomi redmi note 5a με κινεζικη ρομ,και καπου εδω ξεκινανε τα προβληματα!εχω προσπαθησει χωρις επιτυχια να το ξεκλειδωσω ετσι ωστε να βαλω καποια global rom αλλα ματαια! θα ηθελα την βοηθεια σας! MIUI VERSION: MIUI 8,5 STABLE 8.5.10.0 (NDKCNED) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Νεος στο forum και στη xiaomi γενικοτερα
-
-
Καλησπέρα φίλε! Δηλαδή πώς ξεκίνησες να το ξεκλειδώσεις και δεν τα κατάφερες?
Ακολούθησε αυτό τον οδηγό==> Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
Open-source is the future -
-
ολα καλά, τώρα περιμένεις...
Και επαναλαμβάνεις μόλις πάρεις το οκ μετά από 72 ώρες... -
-
Δες εδώ:
Xiaomi Redmi Note 5A αναβαθμιση λογισμικου [SOLVED]
Ένα link πίσω είναι, ρίξε μια ματιά να καταλάβεις τι τηλ αγόρασες! Μην περιμένεις από τους άλλους να σου πουν... -
@georgopalis89 Δεν είναι κακό φίλε μου να ρωτάς, καλά κάνεις
Μόλις ξεκλειδώσεις θα πας εδώ και θα βρεις τη rom για το κινητό σου ( Redmi Note 5A Latest Global Stable Version Fastboot File Download) για να τη κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.
Μετά ακολουθείς τον οδηγό ==> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
(φυσικά δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις τη rom όπως λέει ο οδηγός αφού θα το έχεις κάνει ήδη....απλά ακολουθείς τα βήματα).
Με αυτό το τρόπο θα περάσεις την official global rom στο κινητό σου
Αυτό ψάχνεις αν κατάλαβα καλά.....αν όμως θες να περάσεις την ελληνική custom rom xtrv πρέπει ν'ακολουθήσεις άλλο τρόπο.
Επειδή είσαι νέος καλό είναι να ρίξεις και μια ματιά εδώ ώστε να καταλάβεις μερικά πράγματα για τα οποία σίγουρα θα έχεις απορίες αργά ή γρήγορα==> Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
Open-source is the future -
-
Μην δίνεις σημασία μάλλον 22 ώρες είναι κάνε μια ανανέωση στην σελίδα.
-
Εκανα και τωρα μοθ λεει 219 οποτε μαλλον ειχε δικιο και πρεπει να περιμενω!
=============== Νοε 25th 2017, 12:40pm ===============
Καλημερα, θα ηθελα παλι την βοηθεια σας! μετα απο μερες και αφου τελικα περιμενα 222 ωρες για να μπορω να ξεκλειδωσω την συσκευη μου τελικα ξεκλειδοθηκε και προσπαθησα να ακολουθησω τον οδηγο που μου εστειλε ο 8@nos για να περασω νεα ρομ αλλα μου εβγαζε ενα σφαλμα "Mismatching image aand device error" μετα απο ψαξιμο στο φορουμ βρηκα αυτο τον οδηγο Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi ακολουθησα τα βηματα κατα γραμμα και στο τελος μου εγραψε success απο εκεινη τη στιγμη το κινητο ειναι τελειος νεκρο ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει! Μπορειτε να με βοηθησετε? -
-
Απο το λινκ που μου έστειλες! Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασα τη τελευταία global stable rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46350/
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0