Μετα απο 1 χρονο και λιγους μηνες αφ οτου πηρα το xiaomi redmi note 3 pro, μου εβγαλε ξαφνικα προβλημα στην φορτιση. Ουσιαστικα αναγνωριζει τον φορτιστη στιγμιαια και αποσυνδεεται. Αυτο γινεται διαδοχικα συνεχεια. Δοκιμασα και αλλους φορτιστες αλλα το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα και να το συνδεσω στον υπολογιστη και το ιδιο πραγμα. Συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχως. Δεν νομιζω να ειναι θεμα επαφης. Επισης δεν μου εχει πεσει ουτε εχει χτυπησει καπως τις τελευταιες μερες. Αυτη τη στιγμη ειναι με αδεια μπαταρια και δεν ξερω τι να κανω. Εχετε καμια ιδεα;
Bug στο φορτισμα/θυρα usb?
-
-
-
Το εχω βαλει να φορτιζει ετσι με το να ανοιγοκλεινει. Δεν ξερω κατα ποσο θα καταστρεψει την μπαταρια του κινητου αλλα δεν εχω αλλη επιλογη, ηταν στο 1%.
-
Πολύ πιθανόν υπάρχει κάποιο σκουπίδι στη usb. Καλό θα είναι να το απομακρύνεις για να αποφύγεις τα χειρότερα ...
-
-
Δεν ειναι θεμα επαφης νομιζω. Χωρις το κουναω αλλαζει μονο του απο κατασταση φορτισης σε μη. Δοκιμασα και αλλους φορτιστες καθως και πολλες διαφορετικες γωνιες φορτισης ετσι οπως μπαινει το καλωδιο. Παλι το ιδιο.
-
Εχω το ιδιο προβλημα εχει αντικατασταθει θυρα φορτισης αλλα παλι υπαρχει προβλημα πλεον φορτιζει αλλα με διακοπες. ιδια rom ακριβως υπαρχει καποια λυση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες