Διαφήμιση

Charging Port

• Καλημερα ομαδα. Ας τα παρουμε λιγο απ'την αρχη...
      Πριν περιπου 1 χρονο ειχα μια πτωση του κινητου ενω φορτιζε με αποτελεσμα να σπασει το charging port του κινητου. Μετα απο οχι και πολυ ψαξιμο πηρα ενα ανταλλακτικο απο το dragon-tt. Το κουμπωσα πανω και ολα κομπλε...
      Πριν κανα 4μηνο λοιπον ηρθα παλι αντιμετωπος με την αδεξιοτητα μου και (...) το κινητο το ξανασαβουριασα ενω φορτιζε και αλλη μια απ'τα ιδια... Σπασμενο charging port, αγορα ανταλλακτικου απο μαγαζι στην αθηνα ΚΑΙ εδω ειναι που ερχεται η μεγαλη στιγμη. Εκπληκτος βλεπω οτι το καλωδιακι της κεραιας δεν "κουμπωνει" σωστα στο charging board/flex. Το σημα του κινητου ειναι για τα μπαζα, 4g ποτέ, το 2g του ειναι ασθενες κλπ κλπ. Το ριχνω στο ανταλλακτικο.
      Εν τελη, πηγα σημερα στο FixMobile στην αθηνα για να παρω καινουριο ανταλλακτικο και μου λεει η τυπισσα εκει οτι εχει το 30pin board αλλα με revision number Η3Α και μου λεει "Ειναι σημαντικο το rev number"... Αφου κοιταξα το ανταλλακτικο που του φοραω τωρα, ειδα οτι εχει αυτον τον κωδικο στην αρχη, οποτε της λεω "αστο"... Καθομαι λοιπον και ψαχνω τοση ωρα να δω τι παιζει με το revision number και το H3A αλλα δεν βρισκω τιποτα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει? Απο που να παρω ανταλλακτικο, ποια version κλπ?

Ευχαριστω προκαταβολικα