Δεν έγινε τίποτα δυστυχώς!!!
ΗΧΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ
-
-
Το πιο πιθανό είναι να μην υποστηρίζει το αρχείο που θες να βάλεις ως ήχο...δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου αυτήν τη στιγμή
-
Κάνε μια ακόμη προσπάθεια και δοκίμασε αυτόν τον ήχο να τον βάλεις σε κάποια άλλη κατηγορία, που ήδη μπορείς και αλλάζεις ήχους, να δεις αν εκεί θα παίξει.
Επίσης το θέμα αυτό το έχεις με έναν συγκεκριμένο ήχο ή σε γυρίζει στον default, όποιον ήχο και να προσπαθήσεις να αλλάξεις στην εισερχόμενη κλήση; -
προσπάθησα να βάλω τον ήχο στον φακελλο ringtone.Tον έβαλα αλλά όταν ήταν να τον τοποθετήσω ο φάκελλος ήταν κενός!!!!Οτι μοτίβο βάλω και επιλέξω ξαναγυρνά στο παλαιό.
-
Δοκίμασε να επιλέξεις-προσθέσεις τον ήχο από τα "Αρχεία Μουσικής" ή από την "Μουσική" και όχι από το "Αρχεία".
Επίσης : πατάμε και το ΕΦΑΡΜΟΓΗ δίπλα στον ήχο ε...για να τον εφαρμόσει...λέω εγώ τώρα...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Δεν πειράζει παιδια.Από το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος.Θα παραμείνω με αυτόν που έχω και ελπιζω με την επόμενη αναβάθμιση να διορθωθεί.
Ευχαριστώ -
Ο/H ilias50 έγραψε:
Δεν πειράζει παιδια.Από το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος.Θα παραμείνω με αυτόν που έχω και ελπιζω με την επόμενη αναβάθμιση να διορθωθεί.
Ευχαριστώ
Πατάς το + και αντί για το "Αρχεία" επιλέγεις "Αρχεία Μουσικής" ή "Μουσική"
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
το θέμα είναι ότι δεν το αλλάζει ούτε από τα αρχεία του συστήματος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0