Καλησπερα σας
Μολις αγόρασα το xiaomi redmi 4x
εκδοση android 6.0.1MMB29M και MIUI 8.5.2. (MAMMIED)
Γενικα δεν εχω προβληματα με κινητα υπολογιστες κλπ αλλα με αυτό δε μπορω να βρω πως μπορω να το φερω στα μετρα μου.
Μερικες ερωτησεις
Αυτά προς το παρόν. Αρχίζω διάβασμα στο φορουμ.
Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Μολις αγόρασα το xiaomi redmi 4x

εκδοση android 6.0.1MMB29M και MIUI 8.5.2. (MAMMIED)
Γενικα δεν εχω προβληματα με κινητα υπολογιστες κλπ αλλα με αυτό δε μπορω να βρω πως μπορω να το φερω στα μετρα μου.

Μερικες ερωτησεις
- Προσπαθω να σβήσω από την οθόνη καποιες εφαρμογες που υπήρχαν μεσα στο κινητο. Όχι να τις απεγκαταστησω, απλα να μη φαίνονται τα εικονίδια. ΔΕΝ μου εμφανίζεται ο κάδος ανακύκλωσης ή όταν εμφανίζεται σε μερικές και τα ρίχνω μεσα καταλαβαίνει ότι θελω να κανω απεγκατασταση. Σε προγραμματα που εχω βαλει εγω από το google play σβήνονται μια χαρα. Κανω κατι λάθος;
- Ενώ εχω βαλει αρκετα προγραμματα μου εμφανίζονται λιγα στα widgets. Κυριοτερο πρόβλημα το tapatalk, για το οποιο θελω να βγαλω εικονίδιο για κάθε φορουμ που παρακολουθω (γινοταν στο προηγουμενο κινητο), αλλα μέχρι στιγμής εχω βαλει ένα μονο και πρεπει να κανω επιλογή αφού ανοίξει…
- Γνωρίζετε για το τηλεκοντρόλ τι πρεπει να διαλεξω για νοβα και για το mxIII 4k (android tv box); Την τηλεόραση την βρήκα πολύ εύκολα.
Αυτά προς το παρόν. Αρχίζω διάβασμα στο φορουμ.
Ευχαριστω εκ των προτέρων.