Καλησπερα σε ολα τα μελη. Εχει 2 με 3 μερες που αγορασα στη γυναικα μου το redmi 4x. Απο την πρωτη στιγμη παραπονιεται οως δε την ακουνε. Σημερα τ9 διαπίστωσα καο γω. Μολις την πηρα, την ακουσα για 1 δευτερόλεπτο και μετα παυση.... Ξαναπαιρνω τηλ, παλι τα ιδια. Αυτο το προβλημα δε γινεται παντα αλλα περιπου 8/10 το κανει. Global εκδοση ειχα αγορασει. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και αν διορθώνεται με καμια ρυθμιση ή να το στειλω πακετο πισω;
Υ. Γ. Ειχε τη μεγαλη sim και την εκοψα εγω φερνοντας στο καταλληλο μεγεθος ωστε να μπει μεσα. Αν πχ η sim ειναι κανα χιλιοστο αριστερα ή δεξια, να επηρεαζεται το σημα; δεν το εχω και στα χερια μου για να το διαπιστωσω. Βαριεμαι να βαλω τη δικια μου sim μεσα να το τσεκαρω λιγες μερες αν φταιει αυτο.
Υ. Γ. Ειχε τη μεγαλη sim και την εκοψα εγω φερνοντας στο καταλληλο μεγεθος ωστε να μπει μεσα. Αν πχ η sim ειναι κανα χιλιοστο αριστερα ή δεξια, να επηρεαζεται το σημα; δεν το εχω και στα χερια μου για να το διαπιστωσω. Βαριεμαι να βαλω τη δικια μου sim μεσα να το τσεκαρω λιγες μερες αν φταιει αυτο.