καλησπερα και απο εμενα!! το δικο μου redmi note 4 εχει αυτα τα χαρακτηριστικα! Μπορώ να κάνω update? Γιατί μέσα απο το κινητό δεν μπορώ! Ευχαριστώ...
Αλλαγή ανεπίσημης rom [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Ξεκίνα από τα βασικά βήματα προετοιμασίας, ακολουθώντας τους παρακάτω οδηγούς. Όπου έχεις απορία ή συναντήσεις πρόβλημα, ρωτάς
Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή;
Έχω κλειδωμένο bootloader;
Πώς θα πάρω άδεια για ξεκλείδωμα και πώς γίνεται αυτό;
Μεταφέρθηκε στην κατηγορία του RedMi Note 4/4X (Nikel) -
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και πέρασε μια επίσημη ROM με αυτόν τον οδηγό: => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Μετά, αν θες να βάλεις την ελληνική ROM του φόρουμ, θα πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader.
Ξεκίνα με τα παραπάνω για αρχή και εδώ είμαστε! -
Η ROM που έχεις δεν είναι γνήσια.
Την έχει βάλει το κατάστημα από όπου πήρες την συσκευή και είναι μία παλιά από τις δικές μας που την έχει τροποποιήσει.
Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να έχει Updates.
Εδώ έχεις τώρα 2 επιλογές.
Ή να βάλεις μία Original Global ROM με Fastboot ή να βάλεις την νέα δική μας Developer ROM σε MIUI 9.
To κακό είναι πως και στις 2 περιπτώσεις θα χάσεις τα πάντα στην συσκευή σου και θα πρέπει να την ξαναστήσεις από την αρχή.
Αν μάλιστα θέλεις να βάλεις την δική μας ROM, θα πρέπει να έχεις έτοιμη μία ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα της συσκευής, ώστε σε περίπτωση που σου κλειδώσει ο Bootloader να τον ξεκλειδώσεις αμέσως.
Μπορείς να διαβάσεις μερικούς από τους οδηγούς για να πάρεις μία ιδέα για τις ενέργεες που πρέπει να γίνουν.
Ευρετήριο Οδηγών => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853 -
MIU_ART Το ότι δεν είναι γνήσια η ROM το φαντάστηκα...
Σαφώς έχω και απορίες όσο αφορά τις ROM.. Ποια είναι ποιο εύκολη και αξιόπιστη για να βάλω? και ποια τα υπέρ και τα κατά της Original από την δική σας?
Ένα άλλο θέμα που έχω (και θέλω να ελπίζω ότι οφείλεται στην ROM) είναι ότι τα αυτοκόλλητα στο messenger δεν εμφανίζονται όταν στέλνω σε κάποιον.. επίσης αν έρθει μνμ στο messenger ή και στο viber δεν μου έρχεται ειδοποίηση παρά μόνο όταν μπω στην κάθε εφαρμογή!
Το Cosmote Tv Go επίσης δεν ανοίγει γιατί μου λέει ότι η συσκευή είναι ROOT κάτι τέτοιο..
Ευχαριστώ για τις σύντομες απαντήσεις σας παιδιά!
=============== Δεκ 4th 2017, 9:58pm ===============
Κανείς να μου δώσει μια απάντηση? -
Ξεκίνησε με το να περάσεις μια επίσημη πρώτα ώστε να απαλλαγείς από αυτην που έχεις και μετά μεθοδικά θα σε καθοδηγήσουμε ανάλογα με το τι θες να κάνεις βάσει των επιλογών που σου παρατέθηκαν στα προηγούμενα ποστ.
-
Οι πειραγμένες rom είναι υπεύθυνες για ένα σωρό προβλήματα, μέχρι μπρικάρισμα της συσκευής, σε κάποιες περιπτώσεις.
Το πιθανότερο -σχεδόν σίγουρο- είναι πως τα προβλήματά σου οφείλονται σε αυτή.
Ο μοναδικός τρόπος να απαντηθούν οι ερωτήσεις σου με σιγουριά, είναι να περάσεις μια σωστή rom. Ακόμη και αν κάτι από όσα αντιμετωπίζεις τώρα, δε λυθεί, θα μπορέσουμε να το δούμε καλύτερα τότε. -
-
-
Από δω Xiaomi MIUI Official Forum την redmi note4 mtk με το sptools θα την περάσεις
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0