παιδια καλησπερα... σκεφτομαι να παρω το μι α1, αλλα με προβληματιζει οτι εχει ακτινοβολια στο κεφαλι 1,71 . και οτι η αναλυση του δεν ειναι τοσο καλη και οτι δεν εχει ραδιο.ισχυει κατι απο αυτα?
ακτινοβολια και ραδιο
-
-
Καλησπέρα! Το MiA1 έχει stock android δηλαδή χωρίς MIUI και έτσι θα πρέπει να βάλεις εφαρμογές και να κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις φυσικά, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.
Η ανάλυση γιατί δεν είναι καλή? 1080 Χ 1920 είναι και τη βρίσκω μια χαρά!
Για το ράδιο κοίτα εδώ
Στην ακτινοβολία μη δίνεις τόση σημασία, όλα τα κινητά βγάζουν και φυσικά βλάπτει, δηλαδή και αυτή των κινητών με λιγότερο sar...αν μιλάς πολύ και έχεις το κινητό στο αυτί σου υπάρχει κίνδυνος, οπότε η λύση αν μιλάς ώρα είναι η ανοιχτή ακρόαση ή να χρησιμοποιείς hands free.Open-source is the future -
φιλε εχω φαει σκαλωμα με την ακτινοβολια.γι αυτο πηγαινα αλλα μολις την ειδα κολλησα...αλλα γενικα δεν πολυμιλαω... πιο πολυ ιντερνετ ειμαι!
-
Σου είπα μη δίνεις σημασία, και με πιο λίγο sar πάλι επικίνδυνο είναι.....για να πεις "δε μπορώ να μιλήσω τώρα θα σε πάρω σε λίγο" φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά για κανονική ομιλία καλύτερα handsfree και ανοιχτή ακρόαση για όποιο κινητό και να έχεις
Η πρόληψη πάντα είναι καλύτερη απ'τη θεραπεία....
Open-source is the future -
εγινε φιλε μου!σ ευχαριστω για την συμβουλη!
-
Τίποτα φίλεOpen-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0