Διαφήμιση

Πρόβλημα με μικρόφωνο.

• Πρόβλημα με μικρόφωνο.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω δύο redmi note 3 pro ένα εγώ και το άλλο η γυναίκα μου. Και οι δύο φοράνε global dev και ενώ όλα ήταν κομπλέ ξαφνικά άρχισα να την ακούω περίεργα στο τηλέφωνο. Δηλαδή όταν μιλάμε στο τηλέφωνο χωρίς τα ακουστικά την ακούω χαμηλά μετά κανονικά στο ενδιάμεσο ακούγονται παράσιτα τύπου κινητό δίπλα στο ηχείο η μικρόφωνο με λίγα λόγια δεν παλεύεται είναι σαν να μιλάμε κανονικά και ξαφνικά είναι σε πηγάδι. Το θέμα είναι ότι με ακουστικά και σε ανοιχτή ακρόαση ακούγεται κανονικά. Επίσης έχω δοκιμάσει ηχογράφηση και κάμερα (βίντεο) με λίγα δευτερόλεπτα και δεν άκουσα κάποιο πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι είναι πρόβλημα μικροφώνου αλλά ποιού? Και τι πρόβλημα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3
    • Πρόβλημα με μικρόφωνο.

Όταν η γυναίκα σου μιλάει κανονικά χωρίς ανοιχτή ακρόαση και εσύ το ίδιο και έχεις πρόβλημα και μετά μόνο εσύ το βάζεις ανοιχτή ακρόαση η με ακουστικά και την ακούς κανονικά, το πρόβλημα πρέπει να είναι στο δικό σου ακουστικό.
      Η ανοιχτή ακρόαση δουλεύει το ακουστικό πλάτης. Το video δουλεύει το δεύτερο μικρόφωνο στο επάνω μέρος ενώ η κλήση το κάτω μικρόφωνο. Πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel να μπεις στις Cit και κάνε τα τεστ στο μικρόφωνο, το ακουστικό (receive), και call test

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Πρόβλημα με μικρόφωνο.

Δεν είναι στο δικό μου το τηλέφωνό το πρόβλημα. Όταν λέω βάζει ανοιχτή ακρόαση εννοώ η γυναίκα μου δηλαδή όταν μιλάμε την ακούω κανονικά μόνο αν βάζει αυτή ακουστικά η ανοιχτή ακρόαση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3
    • Διαφήμιση
    • αν ειναι ετσι εχει προβλημα το κατω μικροφωνο διπλα απο την usb
      για να δεις αν ειναι software η hardware .πρωτα κανε το test mic speak loop στο cit
      αν μπορεις περασε το μια αλλη rom η κανε factory reset πρωτου το πας για service

• λιγο δυσκολο να βρεις μικροφωνο. αλλαζεις πλακετα usb κοιτα εδω Snapdragon 650 USB plug charge board with micorphone for xiaomi Redmi Note 3