Καλησπέρα στους νέους συνοδοιπόρους μου στην xiaomi. Μόλις σήμερα αγόρασα κι εγώ το πρώτο μου xiaomi (redmi note 4, 3gb 32gb). Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Μια ερώτηση μόνο. Έχω πρόβλημα με το fingerprint. Έκανα τη διαδικασία αλλά δεν το παίρνει. Μήπως κάτι κάνω λάθος;
Fingerprint
- Απαντήθηκε
-
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε χαρακτηριστικά και έκδοση rom; -
-
Καλησπέρα και στους δυο. Ειρήνη, πολύ ευχαρίστως αλλά πώς να το κάνω; Είμαι και ψιλοάσχετος, πανάθεμά με!
Φίλε/η inspector...καρντάση, διάβασα...Θεσσαλονίκη;;;; -
Έχω ζήσει κάποιο διάστημα εκεί, τώρα είμαι ως ερωτικός μετανάστης στην Λάρισα.
-
Χαχαχα....έζησα τα ωραιότερα χρόνια μου στη Θεσσαλονίκη. Φοιτητής....
Δοκίμασα αυτό που μου είπες. Δεν... Μήπως κάνω κάτι στραβά; Λέει να ακουμπήσω το αποτύπωμα στη θέση και να το αφήσω όταν αισθανθώ μια δόνηση η οποία γίνεται αμέσως. Μετά δεν προχωράει σε κάτι άλλο... -
Αυτό το ίδιο πρέπει να το κάνεις πολλές φορές και με διαφορετική γωνία όταν βάζεις το δάχτυλο πάνω στον αισθητήρα, μέχρι να γίνει πράσινο το δαχτυλικό αποτύπωμα
-
Το δοκιμάζω άμεσα...Ευχαριστώ.
=============== Δεκ 6th 2017, 8:33pm ===============
Κάνει χρόνο; γιατί μου έβγαλε ειδοποίηση να τραβήξω το δάχτυλο ώστε να καταγράψει το αποτύπωμα. Και τώρα δεν ξέρω τι κάνει...προχωράει ή όχι; -
Βάζεις-βγάζεις συνέχεια μέχρι να γίνει από κόκκινο-πράσινο
-
Τα κατάφερα, επιτέλους! Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
-
Ευχαριστώ...είμαι στο ψάξιμο τώρα! Πώς το λένε; Καινούργιο κοσκινάκι μου....!
Περιμένω προτάσεις - συμβουλές από όλους για καλύτερη χρήση και μεγαλύτερη απόλαυση!
=============== Δεκ 6th 2017, 9:25pm ===============
Φιλαράκια...διαβάζω διάφορα για ελληνική ROM, Unlock the Bootloader και άλλα σχετικά. Θα πρέπει να τα κάνω κατά τη γνώμη σας;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0