Διαφήμιση

Αγορά Mi 5c

• Αγορά Mi 5c

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του miui.gr! :grin:

Ψάχνω κινητό για την δικιά μου και πέσαμε πάνω στο mi 5c που της άρεσε, λόγω μικρών διαστάσεων. Το βρήκα και εγω συμπαθητικό με μόνο ενδοιασμό το Surge S1.
      Δυστυχώς δεν υπάρχει πολύ υποστήριξη για αυτό και αν όντως δουλεύει σωστά εκτός Κίνας. Έχω διαβάσει όλα τα πόστ εδώ στο φόρουμ σχετικά με το mi 5c μα δεν έχω βρεί άκρη. Μόνο μπερδεύομαι περισσότερο.
      1) Υπάρχει κάποιος που το έχει στην κατοχή του ή το έχει δουλέψει;
      2) Σχετικά με το 3G και το 4G τι παίζει; Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα ή το έχουν διορθώσει; Με την Band 5 δουλεύουν σωστά και τα δυο (3G, 4G) ακόμα και μετά το reboot; (διάβασα οτι σε κάποιος αλλάζει στο προεπιλεγμένο μετά απο reboot) Θα δουλεύει σώστα με την "global"
      3) Global stable δεν υπάρχει στη σελίδα της Xiaomi, οπότε το Ελληνικό Μενού που αναφέρουν στα σκρουτζομάγαζα ειναι μούφα σωστά;
      4) Η "global stable" υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο malware; Θα είναι ασφαλής για χρήση;
      5) Αν έρθει με την μαγειρεμένη "Global Stable" με την Ελληνική, και έχει και ξεκλείδωτο bootloader, ακολουθώ τα βήματα για φλασάρισμα recovery και εγκαθιστώ την XTRV ως clean install ή με dirty flash πάνω απο την προηγούμενη; Η XTRV είναι βασισμένη στην xiaomi.eu multirom ή στη κινέζικη stable;
      6) Τέλος αν μπεί η XTRV χωρίς προβλήματα, το 3G και 4G θα δουλεύουν κανονικά εδω στην Ελλάδα;

Κάθε απάντηση δεκτή! Θα βρεθεί λύση έτσι με τα φλασαρίσματα ή θα φάω παντόφλα :lol: και δεν αξίζει καν να ασχοληθώ, οπότε να ψάξω για κάποιο άλλο;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!! :smile: