Διαφήμιση

Άσπρες κάθετες γραμμές στην οθόνη του MI6 [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Καλησπέρα ξανά παιδιά, εφτασε σήμερα το νέο μου τηλέφωνο MI6 ceramic, ολα δειχνουν καλα!!

Τελικά το aftersales του banggood αποδείχτηκε άψογο και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω για αγορές στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά για όλες τις πολύτιμες συμβουλές που μου προσφέρατε απλόχερα!!

Υ.Γ: Το πακέτο έφυγε στις 20 Ιανουαρίου από Κίνα, και έφτασε σήμερα στα Χανιά! Μακράν η πιο γρήγορη παράδοση που μου έχει γίνει!
    • Ο/H manpap85 έγραψε:

Καλησπέρα ξανά παιδιά, εφτασε σήμερα το νέο μου τηλέφωνο MI6 ceramic, ολα δειχνουν καλα!!

Τελικά το aftersales του banggood αποδείχτηκε άψογο και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω για αγορές στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά για όλες τις πολύτιμες συμβουλές που μου προσφέρατε απλόχερα!!

Υ.Γ: Το πακέτο έφυγε στις 20 Ιανουαρίου από Κίνα, και έφτασε σήμερα στα Χανιά! Μακράν η πιο γρήγορη παράδοση που μου έχει γίνει!
      Καλησπέρα φίλε καλώς το δεχτηκες το εργαλείο,τέλος καλό όλα καλά,συγχαρητήρια και εύχομαι να είναι το τελευταίο πρόβλημα. :thumbsup: :thumbsup:
    • Αντε μπράβο με γειά να το ευχαριστηθείς.. ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση