Πρόβλημα με τις επαφές.
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Καλησπέρα.
-
Που προσπαθείς να αποθηκεύσεις τις επαφές ? Τις συγχρονίζεις με κάποιο account ή προσπαθείς να τις περάσεις στην sim ?
-
τις επαφές τις πέρασα από την sim.πάω να κάνω διόρθωση σε μία αλλά δεν μπορώ να γράψω πάνω από πέντε ελληνικούς χαρακτήρες.το ίδιο και όταν πάω να τις περάσω στην sim.
-
Τις πέρασες από την σιμ που ?
Θα σου έλεγα να τις συγχρονίσεις με κάποιο account, έτσι θα έχεις την δυνατότητα να βάζεις όσους χαρακτήρες θες -
τις πέρασα από την sim στο κινητό.χωρίς συγχρονισμό ή κάτι παρόμοιο.απλά επέλεξα να εμφανίζονται οι επαφές από την sim.το θέμα είναι ότι στα αγγλικά μπορώ να βάλω όσους χαρακτήρες θέλω.μόνο στα ελληνικά είναι το πρόβλημα.
-
-
όχι μιας και την συσκευή την έχω κοντά δύο μήνες
-
Ο/H zelist έγραψε:
τις πέρασα από την sim στο κινητό.χωρίς συγχρονισμό ή κάτι παρόμοιο.απλά επέλεξα να εμφανίζονται οι επαφές από την sim.το θέμα είναι ότι στα αγγλικά μπορώ να βάλω όσους χαρακτήρες θέλω.μόνο στα ελληνικά είναι το πρόβλημα.
Θα πρέπει τότε να μπορείς να τις επεξεργαστείς πλήρως.
Επίσης κάνε έλεγχο και στις ρυθμίσεις της γλώσσας, αν είναι όλα ΟΚ με τα ελληνικά και το πληκτρολόγιο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0