Καλησπέρα στην ομάδα,μετα απο αναβάθμιση της συσκευης και περασμα κινεζικης ρομ για να περασω στη συνεχεια global το κινητο ανοιξε εκανα σε ολα skip πηγα στις ρυθμισεις ανοιξα usb debbuging για να συνεχισω το φλασαρισμα και απο τοτε μου πεταξε ενα μηνυμα This device is locked , παω να κανω activate και δεν με αφηνει διοτι δεν ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο.οτι και αν κάνω μου πεταει αυτο το μηνυμα,δεν μπορω να ανοιξω ουτε το ιντερνετ ουτε να κλεισω το κινητο ουτε τπτ. Γνωρίζεις κανεις τι πρεπει να κανω?
XIAOMI NOTE 3 PRO THIS DEVICE IS LOCKED
- Απαντήθηκε
-
-
εβαλες τον mi λογαριασμό σου που είχες πριν;
-
το είχε εντοπισει μονη της η συσκευη.την βρηκα την ακρη,εβαλα αλλη σιμ η οποια δεν ειχε κωδικο και μολις ανοιξε το κινητο ειχε ιντερνετ και καταγερα να μπω.
ευχαριστω παντως -
Καλησπέρα στη παρέα και καλή χρονιά σε όλους.
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σε Redmi note 3 SE [Kate] 2/16GB Version.
Πέρασα την τελευταία official global developer rom (7.12.28) κατεβασμένη από το επίσημο site της miui και ενώ η όλη διαδικασία έγινε ομαλά και απροβλημάτιστα μέχρι και το setάρισμα της συσκευής... τώρα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και δε μπορώ να κάνω τίποτα στη συσκευή.
"Αυτή η συσκευή έχει κλειδωθεί
Αυτή η συσκευή σχετίζεται με έναν υπάρχοντα Mi λογαριασμό. Για λόγους ασφαλείας, πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό για επαλήθευση της συσκευής σας."
Όταν προσπαθώ να κάνω ενεργοποίηση της συσκευής μου πετάει το εξής μήνυμα.
"Αδυναμία επιβεβαίωσης ID Mi Λογαριασμού. Αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο."
Να σημειώσω πως στο mi cloud μπαίνω κανονικά απο το pc άρα δε τίθεται θέμα λάθους κωδικού του λογαριασμού Mi.
Και αυτό είναι... ούτε να το κλείσω δε μπορώ αφού η σήμανση για τη κλειδωμένη συσκευή δε μου επιτρέπει να πατήσω κάτι άλλο παρά μόνο στο "Ενεργοποίηση αυτής της συσκευής"
Δοκίμασα και με άλλη SIM που έχει δεδομένα μπας και βρει δίκτυο αλλά τίποτα.
Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και στο επίσημο φόρουμ της miui και δε βρήκα κάποια λύση έως τώρα.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. -
Ηρέμησε μια χαρά είσαι υπάρχει θέμα με τους server της xiaomi ελπίζουμε να λυθεί σύντομα, δοκίμασε αργά την νύχτα η αύριο το πρωί παιδιά υπομονή αναγκαστικά
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ηρέμησε μια χαρά είσαι υπάρχει θέμα με τους server της xiaomi ελπίζουμε να λυθεί σύντομα, δοκίμασε αργά την νύχτα η αύριο το πρωί παιδιά υπομονή αναγκαστικά
Ας ελπίσουμε να είναι αυτό το πρόβλημα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0