Διαφήμιση

Προβλημα στην 2η sim

• Προβλημα στην 2η sim

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές. Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον το θέμα με την sim. Ξαφνικά χάνει μόνο την δεύτερη sim (nano sim της wind την οποία έχω συνέχεια σε 4G) και μόλις κάνω restart όλα καλά μέχρι την επόμενη φορά. Πλέον είναι καθημερινό το πρόβλημα. Στην 1η θύρα έχω κάρτα κανονική (μέγεθος) της cosmote με το παλιό μου νούμερο. Στην 2η θύρα που είναι και η default για κλήσεις και ίντερνετ έχω το θέμα. Μήπως ''σκάει'' γιατί ψάχνει για 4G συνέχεια? Μήπως η 2η θύρα του τηλεφώνου δεν διαβάζει σωστά το 4G μετά από κάποια ώρα, η είναι προβληματική η sim? Έχω το Redmi note 4X 64GB/4ram global αγορασμένο από κατάστημα YOU και με 2 χρόνια εννοείτε εγγύηση, το οποίο πετάει στην κυριολεξία.
    • Πόσο παλιά είναι η κάρτα sim που έχεις ? Είναι κομμένη με το χέρι η κανονικά κομμένη εργοστασιακά ?
    • Κάρτα 3 εβδομάδων της Wind ( φοιτητικό καρτοπρόγραμμα που τις δίνουν με το κιλό). Ήταν στο μεγάλο πλαίσιο το οποίο και αφαίρεσα για να γίνει nano sim και την τοποθέτησα στην 2η θύρα του κινητού. Εργοστασιακά κομμένη λοιπόν. Πάντως είναι η τρίτη μέρα χωρίς να χάσει την κάρτα της Wind αλλά έχω κλειστό το 4G και κάνω χρήση WIfi...... Αυτό με έχει προβληματίσει και αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με την 2η θύρα sim του κινητού και το αν διαβάζει καλά το 4G. Υπάρχουν τρόπος για να μπω στις θύρες sim και να δω τι ρυθμίσεις default έχουν?
    • Διαφήμιση
    • Προβλημα στην 2η sim

Πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.
      Και κοίτα εκεί αν βρεις κάτι

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης