Καλησπέρα, αγόρασα πριν λίγες μέρες το xiaomi redmi note 4 με τον sd625 με global stable rom και ανακάλυψα ότι ενώ κάνει Pair με το bt speaker μου 2.1 και για τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα ακούγεται, μετα σταματάει ο ήχος ενώ η αναπαραγωγή συνεχίζεται και η σύζευξη δεν έχει διακοπεί. Το έχω ξανακάνει πάνω απο 5 φορές και το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα και με το bt headset μου που βέβαια είναι 4.0 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Έψαξα στο ιντερνετ όσο μπορούσα και απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει θέμα συνδεσιμότητας ανάμεσα σε 2.1+ και μεταγενέστερες εκδόσεις , αρκεί ο πομπός να έχει την πιο σύνχρονη έκδοση απο τον δέκτη αν κατάλαβα καλά. Το ηχείο έπαιζε κανονικά με το προηγούμενο τηλ μου που είχε 4.0 . Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?
Αναπαραγωγή ήχου σε 2.1 bt speaker
-
-
Δοκίμασε να κλειδώσεις με λουκετάκι την εφαρμογή της μουσικής που χρησιμοποιείς ώστε να μην κλείνει καθόλου
-
να το κάνω, αλλά πώς ακριβώς? (το δοκίμασα μόνο με youtube και ράδιο καθώς δεν έχω περάσει ακόμα μουσική)
-
Ο/H NikosTz έγραψε:
να το κάνω, αλλά πώς ακριβώς? (το δοκίμασα μόνο με youtube και ράδιο καθώς δεν έχω περάσει ακόμα μουσική)
-
Δεν άλλαξε τίποτα.. με όλες τις εφαρμογες δοκίμασα και στα 5 σεκ σταματαει να βγάζει ήχο ενώ η αναπαραγωγή συνεχίζεται και η σύζευξη παραμένει. ειναι κλικαρισμένο και στις επιλογές του bluetooth οτι ειναι συσκευή για πολυμέσα και ήχο και τηλεφωνία. Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0