Διαφήμιση

η υπηρεσία μηνυμάτων δεν λειτουργεί

• Ολοκληρώθηκε
    • η υπηρεσία μηνυμάτων δεν λειτουργεί

Μετα από μια δοκιμή στο recovery 3.2.xx σε redmi 1s και ενώ με την 7.11.16 όλα δούλευαν καλά ξαφνικά μετά από μερικές ώρες βγάζει ...η υπηρεσία μηνυμάτων έπαψε να λειτουργεί πήρα μια λύση από τον φίλο Bodai αλλά δεν μπορώ να μπω για να την εφαρμόσω έκανα wipe cashes αλλά τίποτα (αφού είχα επαναφέρει το recavery3.1.χχ)υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει και να επανέλθει το τηλέφωνο στα καλά του;( γράφω εδώ γιατί η συνέχεια του θέματος ( το εθιξα στο νήμα για το recovery 3.2.xx αλλά δεν ήξερα ότι θα είχε συνέχεια το θέμα ) οπότε αν πρέπει να συνεχίσουμε για λύση ας μεταφέρει κάποιος το θέμα στο νήμα που πρέπει μήπως και υπάρχει λύση γιατί χωρίς καθόλου υπηρεσία μηνυμάτων η συσκευή ουσιαστικά είναι σχεδόν αχρηστη με την ρομ αυτη!! :(
      Ηλίας
    • Δοκίμασες να ξανα περάσεις την ίδια ρομ από πάνω χωρίς κανένα wipe?

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δοκίμασες να ξανα περάσεις την ίδια ρομ από πάνω χωρίς κανένα wipe?
      Οχι αλλά το κάνω τώρα επιτόπου στο τέλος να κάνω wipe τα cashes η να το παρακάμψω και αυτό;
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Κάνε , δεν ειναι κακό.
      μολις τελείωσα κάνει πάλι το ίδιο αλλά με μια καθυστέρηση περίπου 5 δευτερόλεπτα ενώ πριν με το που ξεκλειδωνε η οθόνη σου έβγαζε μήνυμα και γενικά ότι και αν εκανες
      Ηλίας
    • Βάλε άλλη ρομ, να μην σου πω να δοκιμάσεις να κανεις FULL WIPE και την ίδια install.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Βάλε άλλη ρομ, να μην σου πω να δοκιμάσεις να κανεις FULL WIPE και την ίδια install.
      Να αφήσω δηλαδή μόνο την εξωτερική κάρτα και το otg και όλα τα άλλα να τα επιλέξω;μέχρι που είχα σκεφτεί να βάλει μια fastboot rom dev china να ανοίξω συσκευή να κάνει ότι κάνει από αναβαθμίσεις και αύριο να περάσω recovery και την xtrv 7.11.16.που έχω και είναι νομίζω και αυτή source china μήπως και του κάτσει!!!!!
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • και αυτό ειναι πολύ καλή ιδέα που έγραψες.
      Ίσως να έχει και πιο σωστό αποτέλεσμα.
      Αν παρόλαυτα συνεχίζει να έχει θέμα τότε θα μιλάμε για πρόβλημα της ρομ ..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

και αυτό ειναι πολύ καλή ιδέα που έγραψες.
      Ενταξει αλλά δεν είναι παράξενο την ρομ την έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε τυχαίνουν και τέτοια; Οκ θα κάνω τις δοκιμές λίγο μετά στο σπίτι με το p c για σίγουρα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια............ και ότι δουλέψει θα το αναφερω

=============== Δεκ 29th 2017, 12:25am ===============

Ο/H geoanto555 έγραψε:

υπαρχει περίπτωση να μάθουμε το source της xtrv 7.11.16 για το redmi 1s αν είναι china η global?για να ξέρω ποια dev να διαλέξω για βάση και χρήση σε fastboot!!!

=============== Δεκ 30th 2017, 6:35pm ===============

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Τελικα μετά από μια ημέρα με 7.11.16 dev fastboot china και αφού είχα σεταρη πάλι το κινητό με ότι είχα για δοκιμή πέρασα twrp 3.1.χχ και με factory reset ξαναεγκατεστησα την xtrv 7.11.16 μέχρι στιγμής και αφού μόλις ολοκλήρωσα το σενάριο να σαν καινούργιο του τηλεφώνου και με χρήση εφαρμογών που θέλουν έξτρα pin μέσω μηνύματος δεν έχω κάτι από τα προηγούμενα προβλήματα ακόμα και ο ήχος του εισερχόμενου επέστρεψε όλα καλά σας ευχαριστώ για όλα και κυρίως που πάντα είστε δίπλα μας για βοήθεια :D :thumbsup: :)

=============== Δεκ 31st 2017, 8:08pm ===============
      Μαλλον το μάτιασμα με το πρώτο μήνυμα αποστολής και όχι με όσα λήψης είχα κάνει έπιασε τα τρελά του πάλι χρόνος για διάβασμα η αποστολή μηνύματος 3 δευτερόλεπτα!!!!!!!

=============== Δεκ 31st 2017, 9:26pm ===============

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αυτα βγάζει πάλι και στα μηνύματα γράφει ότι έχει γίνει προεπιλογη για συγκεκριμένες εργασίες ενώ δεν έπρεπε από ότι θυμάμαι να έχει επιλογή τώρα δεν ξέρω !!!!!!!!πάντως δεν μπορώ ούτε τα χρόνια πολλά να στείλω αλλά ούτε και να διαβάσω !!!!!
      Images
      • Screenshot_2017-12-31-19-17-29-125_com.miui.bugreport.png

178,81 kB, 720×1.280, viewed 94 times
      • Screenshot_2017-12-31-19-17-29-125_com.miui.bugreport.png

178,81 kB, 720×1.280, viewed 121 times
      • Screenshot_2017-12-31-21-14-56-764_com.miui.securitycenter.png

130,28 kB, 720×1.280, viewed 95 times
      Ηλίας
    • Περίεργα πράματα σου κάνει.
      Μήπως να μείνεις με παλιότερα λογισμικά που δεν είχες θέμα;;

• @em56464 Ηλία βάλε μια άλλη εφαρμογή πχ Handcent SMS να κάνεις την δουλειά σου. Ισως το προβλημα να μην ειναι με την εφαρμογή μυνηματα αλλά με τις Επαφές..
    • Διαφήμιση
    • Εδω έχει διαφορετικές επιλογές αν προσέξατε και φίλε Bodai όταν λες επαφές εννοείς κάποια επαφή που έχω καταχώριση η κάποια τύπου διπλότυπη;και αν διορθώνεται επίσης η εφαρμογή που μου λες θα αντικαταστήσει τα μηνύματα του τηλεφώνου;εγκατάσταση σαν απλή εφαρμογή γίνεται;ευχαριστώ και Καλή σας Χρόνια πάντα υγιείς και δυνατοί!!!!!!
      Images
      • Screenshot_2017-12-31-21-14-56-764_com.miui.securitycenter.png

130,28 kB, 720×1.280, viewed 112 times
      • Screenshot_2018-01-01-00-52-31-561_com.miui.securitycenter.png

123,35 kB, 720×1.280, viewed 96 times
      Ηλίας