Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια. Εχω ενα θεματακι οπως ειδατε απο τον τιτλο. Για αρχη πιανει μονο το κουμπι αυξησης της εντασης ενω τα υπολοιπα οχι.. δε μπορω να κανω επανακινηση... Δε μπορω να μπω στο twrp με αλλον τροπο; Τουλαχιστον να του αλλαξω ρομ μηπως και ξεκολλησει γιατι καποιες φορες κολλουσε, καποιες αλλες δεν φορτιζε το κινητο... Πως αλλιως μπορω να μπω στο twrp; Η προοπτικη για επαναφορα εργοστασιακων ενδεχεται να λυσει το προβλημα; Δεν εχω στα χερια μου.το κινητο οποτε δε μπορω να κανω ενεργειες για την ωρα. Θα ηθελα τα φωτα σας!! Ευχαριστω πολυ!!!
Προβλημα με κουμπια εντασης και power button
-
-
Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι ?
Όταν το πάρεις στα χέρια σου καλύτερα να του κάνεις έλεγχο από το CIT (χτυπάς 5-6 φορές πάνω στο kernel version), μάλλον με πρόβλημα hardware μοιάζει στα κουμπιά -
Επίσεις και με ποιά ρομ είσαι ,ανέβασε screenshot about miui version.
-
Συγγνωμη που δεν τονανεφερα ειναι το Redmi 3S land
Δε νομιζω για hardware προβλημα γιατι μου πε οτι δεν του επεσε καπου, εγινε απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Εχει ελληνικη ρομ του την ειχα βαλει εγω. Ειχε μπει μια χαρα και δεν ειχε προβλημα.
Απο που κανω τον ελεγχο CIT; Εκτος απο αυτο να δω μηπως υπαρχει λυαη να μπω στο recovery που απο κει μπορω να κανω οτι θελω.. -
-
Απο κει και περα, εκτος απο αυτον τον ελεγχο τι αλλο μπορω να κανω; Να μην το παω στον τεχνικο και να παρει τζαμπα λεφτα.
-
Κάνε τον έλεγχο και βλέπουμε, ανάλογα το αποτέλεσμα φυσικά
-
Εκανα τεστ το key και πιανει μονο το volume up. Το volume down και το power button δε δουλευουν. Επισημαίνω οτι μου πε οτι δεν του εχει πεσει το κινητο.
Μηπως φταιει η ρομ, να εχει κολλησει; -
Τέτοια προβλήματα δεν είναι από ρομ, ίσως από την χρήση αφού δεν έχει πέσει.
Το πιο πιθανό είναι να θέλει νέα καλώδιο ταινία κουμπιών. -
Μαλιστα. Καλως θα του πω να το παει σε τεχνικο.. απλα αν ηταν τιποτα κανα κολλημα της ρομτουλαχιατον να το κανα εγω που ξερω να αλλαζω να μην του επερνε 20 και 30 ευρω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια.
-
Δεν είναι δύσκολο να αλλάξει, δύσκολο είναι να βρεις ανταλλακτικό ή να περιμένεις να έρθει από Κίνα
Σε ποια περιοχή είναι ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0