Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια! Εγινα προσφατα κατοχος του xiaomi redmi note 4 και ειναι το πρωτο κινητο xiaomi που χρησιμοποιω! Σαν απειρος χρηστης και καθολου εξοικειωμενος με το MIUI και με τα νεα smartphones γενικα (το προηγουμενο κινητο μου ηταν απο το 2011
) συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη για μεταφορα εικονων ( χωρις να εχω κοιταξει γενικα στα forum εδω ή του εξωτερικου για το MiPcSuite κλπ ) και δεν τις εβρισκε, μετα αφου αποσυνδεσα το κινητο απο τον υπολογιστη προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι ολες οι φωτογραφιες μου ειχαν διαγραφει !!!
Καθησα και εκανα διαφορες αναζητησεις σχετικα με το θεμα στο google αλλα βρισκω κυριως για hidden οτι μπορει να εγιναν αλλα δεν ειναι και στα forum εδω ενα παρομοιο θεμα που βρηκα ειναι απο προπερσυ (see what i did there?
) και δεν ξερω αν ισχυει ακομα με ολες τις νεες εκδοσεις κλπ. Για να βοηθησω παραπανω σχετικα με την επιλυση του προβληματος να πω οτι ΔΕΝ εχω κανει miCloud ακομα (ξερω ξερω ειμαι για σφαλιαρες
) εχω την εκδοση android 7.0 NRD90M, την MIUI εκδοση GLOBAL 9.0|σταθερη 9.0.5.0 (NCFMIEI). Γινεται να βρω τις φωτογραφιες μου παλι ή την εβαψα ; Βοηθηστε εναν βιαστικο και απερισκεπτο χρηστη Xiaomi αν μπορειτε!
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!