Είτε το 3.2.1 είτε το 3.1 το ίδιο κάνει! Όταν έκανα όλα τα βήματα στην αρχή μέχρι να το flash της rom όλα πήγανε καλά, και στο twrp μπήκα χωρίς πρόβλημα! Μόλις κόλησε όμως στο αρωμα στην 1η επιλογη για γλώσσα εγκατάστασης εκεί αρχίσανε τα προβλήματα!
Τα ίδια εκτός του ότι με το 3.0.2 μπένω σε recovery κανονικά με τα κουμπιά (vol+ και power). Να βάλω την απλή αντί για την αρωμα ή θα κάνω καμιά ζημιά αφού κολλάει η αρώμα??
Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν έκανα αυτά που μου είπατε! Με το 3.0.2 δούλεψε κανονικά το Format Data! Όμως η ROM Αρώμα κόλησε πάλι! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν κολάει η ROM αλλά το touch, δηλαδή με το που πατήσω μια φορά στην οθόνη "χάνεται" το touch! Με τα κουμπιά όμως συνεχίζει και δουλεύει η εγκατάσταση! Βέβαια φοβήθηκα να συνεχίσω μην μου κάνει κανα κόλπο με το touch και έτσι έβαλα την απλή η οποία μπήκε κανονικά και bootαρε το τηλέφωνο μια χαρά!
Τώρα το αφήνω έτσι;;; Εννοώ δεν βάζω πιο καινούργιο twrp version και αν όχι δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ κάποια νεότερη version του TWRP;;; Επίσης αν θέλω root απλά flashάρω το supersu.zip σωστά;;;
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια σας! Χίλια ευχαριστώ!