Καλησπερα.Πριν δυο μηνες περιπου αγορασα κι εγω ενα Xiaomi Redmi Note 4X απο το ελληνικο καταστημα eshop.gr.Στο μηνα πανω μου εβγαλε μια κιτρινιλα πανω δεξια και εφοσον ειχα εγγυηση το επεστρεψα και μου εγινε αντικατασταση οθονης.Σημερα το παρελαβα και μετα απο λιγη χρηση καταλαβα οτι δεν δουλευει ο proximity sensor.Ειδα καποια βιντεο μηπως δεν ειναι καλιμπραρισμενος δοκιμαστα να τον καλιμπραρω αλλα μου λεει συνεχεια fail.Εκλεισα τη ρυθμιση που εχει μεσα στις κλησεις για να ειναι ανοιχτος αλλα τιποτα.Εκανα δυο φορες επαναφορα εργοστασιακων και το προβλημα παραμενει.Εκτος απο να το ξαναστειλω παλι πισω και να κανει κανα μηνα να το παρω υπαρχει αλλος τροπος χωρις να χασω την εγγυηση για να το ξαναεπαναφερω η ειναι προβλημα οταν αλλαξαν την οθονη δεν τον επανασυνδεσαν ?
Xiaomi Redmi Note 4X προβλημα με proximity sensor
-
-
Ο Proximity sensor είναι πάνω στην μητρική συνήθως, αν έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα η μητρική
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο Proximity sensor είναι πάνω στην μητρική συνήθως, αν έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα η μητρική
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H soupis88 έγραψε:
και μου εγινε αντικατασταση οθονης.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H soupis88 έγραψε:
και μου εγινε αντικατασταση οθονης.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να το ανοίξεις όμως θα χάσεις την εγγύηση οπότε η κάνεις υπομονή ή το στέλνεις.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
ο αισθητήρας είναι πάνω στην μητρική αλλά θα μπορούσε να φταίει και η οθόνη...(το άνοιγμα στο μάτι)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες