καλησπέρα σας. ειμαι καινουριος εδω οποτε συγχωρεστε με αν εχω ανοιξει σε λαθος ενοτητα το θεμα. αγορασα πριν απο λιγες μερες το xiaomi redmi 4a και προσπαθω να το ρυθμισω και εχω καποιες αποριες. πρωτον γινεται οταν εχω κλειδωμενη την οθονη και ερχεται ειδοποιηση απο καποια εφαρμογη (messenger,viber,facebook κλπ) να μην εμφανιζεται το περιεχομενο? να δειχνει οτι εχει ερθει η ειδοποιηση αλλα να μην λεει το μηνυμα μεσα?
και δευτερον, στο παλιο μου κινητο οταν ερχοταν μηνυμα απο το messenger tou facebook, κατεβαζοντας πανω τις ειδοποιησεις, μου εδειχνε ολο το μηνυμα, σε αυτο δειχνει μονο την πρωτη σειρα. υπαρχει μηπως καποια επιλογη για να μου εμφανιζει μεγαλυτερο κομματι απο το μηνυμα, η μεγαλυτερο κομματι της ειδοποιησης??
και δευτερον, στο παλιο μου κινητο οταν ερχοταν μηνυμα απο το messenger tou facebook, κατεβαζοντας πανω τις ειδοποιησεις, μου εδειχνε ολο το μηνυμα, σε αυτο δειχνει μονο την πρωτη σειρα. υπαρχει μηπως καποια επιλογη για να μου εμφανιζει μεγαλυτερο κομματι απο το μηνυμα, η μεγαλυτερο κομματι της ειδοποιησης??