Διαφήμιση

Νέος Χρήστης

• Απαντήθηκε
    • Νέος Χρήστης

Καλησπέρα θα αγοράσω για πρώτη φορά xiaomi κινητό και συγκεκριμένα θα πάρω από gearbest το mi 6 international και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
      1.Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω άλλη rom ?
      2.Τι παραπάνω προσφέρει η ελληνική rom(Έχω ακούσει ότι με την international τα κινητά δεν παιρνουν αναβαθμίσεις)?
      3.Υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος στο πέρασμα νέας rom να αχρηστευθεί το κινητό(Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο σε κινητό και το φοβάμαι)?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων για τον χρόνο σας.
      Είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο xiaomi που πρόκειται να αποκτήσω και για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει με το ελληνικό community!
    • Καλωσόρισες στην παρέα μας.

1. Όχι δεν θα είναι απαραίτητο αν η συσκευή σου έρθει με την Global ROM που θα έχει και ελληνικά.
      2. Η ελληνική ROM έχει ως πηγή την ROM της Xiaomi και του xiaomi.eu με πολλές αρκετές επεμβάσεις προς το καλύτερο σε ότι αφορά την χρηστικότητά της.
      Διάβασε εδώ μερικά => Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom
      Επίσης διάβασε για την ARΩMA που είναι μία ειδική έκδοση της ελληνικής ROM εδώ => [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
      3. Αν ακολουθήσεις πιστά τους οδηγούς ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν αχρηστεύτηκε συσκευή. Ίσως έγιναν ένα μερικά προσωρινά Brick από λάθος χρήση των οδηγών, που με την βοήθειά μας διορθώθηκαν.

Πάντως καλό είναι πρώτα να δούμε με ποια ROM θα σου έρθει η συσκευή με το καλό, και από εκεί και μετά βλέπουμε τα επόμενα βήματα... :grin:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)